Skip to main content

COMUNICAT. Zece competiţii de esports într-o singură zi în România

 
COMUNICAT. Zece competiţii de esports într-o singură zi în România

COMUNICAT. În această toamnă, România devine un epicentru al esports, aşa că cel mai mare festival românesc online dedicat jocurilor video, Gaming Marathon, dedică ediţia din septembrie acestui fenomen împreună cu echipele profesioniste, cei mai iubiţi streameri de gaming şi comunităţile lor.

Publicitate

Dacă în octombrie, The International, cea mai mare competiţie de DOTA 2 din lume, cu premii de peste 40 de milioane de dolari, aduce echipe de talie mondială pe Arena Naţională, în noiembrie, tot la Bucureşti au loc finalele mondiale de Brawl Stars, iar Digital Crusade, cel mai important turneu de League of Legends din regiune tocmai a început, tot în această toamnă se preconizează emiterea legii privind recunoaşterea esports ca sport oficial în România

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pe 18 septembrie, timp de peste 15 ore, Gaming Marathon celebrează valul de entuziasm şi interes pentru sporturile electronice competitive prin numeroase competiţii şi turnee organizate de cei mai cunoscuţi 30 de creatori de conţinut de gaming români. Participanţii vor putea urmări echipe profesioniste şi echipe alcătuite adhoc, dar şi să joace competitiv în cadrul provocărilor live.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi powered by Logitech G şi are loc pe www.gaming-marathon.ro.

„10 turnee de esports într-un singur eveniment, într-o singură zi este o provocare mare pentru noi ca organizatori. Vrem însă să demonstrăm astfel apetitul românilor pentru această ramură a gaming-ului care a explodat în popularitate oriunde în lume.

Şi să arătăm de ce este atât de mare nevoie ca esports-ul să fie recunoscut ca sport şi în România, aşa cum în marile ţări ale lumii s-a întâmplat deja de ceva timp”, a precizat Tudor Dăescu, preşedinte Gaming Week, co-organizatorul Gaming Marathon.

Echipe PRO de CS:GO se luptă în Valorant

Unele din cele mai mari echipe profesioniste de Counter Strike: Global Offensive din România vor juca meciuri inedite de Valorant, într-un challenge susţinut de George, primul banking inteligent.

Este o competiţie de totul sau nimic, echipa triumfătoare câştigând unicul premiu pus la bătaie de 1000 euro.

Vacanţa de gaming ideală

Jaxi şi Vodafone oferă participanţilor din maraton o vacanţă de gaming ideală pentru orice pasionat de jocuri video: un cantonament de 2 zile cu echipa Nexus de CS:GO pentru trei câştigători norocoşi.

Câştigătorii vor beneficia de experienţa completă de gameri profesionişti, incluzând sesiuni de antrenament şi coaching în joc, sparing într-o sală de box şi un regim alimentar croit ca pentru nişte atleţi de top.

Turnee de mobile gaming diverse

Tedereu lansează provocarea la dueluri 1v1 între spectatori în PUBG Mobile iar jucătorii profesionisti de CS:GO ai echipei Nexus Gaming intră într-o competiţie imprevizibilă de Standoff 2.

Mai mult, în cadrul stream-ului lui Tsuki, jucătorii profesionişti de League of Legends: Wild Rift de la Nexus îi vor provoca pe gameri la meciuri demonstrative într-un format inedit, culminând cu un meci best of 3 contra echipei OneTap.

Turnele sunt suţinute de Samsung cu premii în smartphone-uri şi căşti performante.

În plus, Mădălin va face un super turneu de Brawl Stars cu 16 echipe de gameri care se vor lupta pentru faimă şi premii oferite de Vodafone, AlexaTV şi Antonia Nuckle organizează turnee de CS:GO cu super premii în monitoare de la AGON by AOC, iar Lectură de la A la Z le dezvăluie membrilor comunităţii sale cele mai tari trick-uri în CS:GO, într-un workshop susţinut de Philips OneBlade.

Nu în ultimul rând, Theo Zeciu, AmyClaire, Gannicus şi Meteoritzi îi invită pe gameri să împărtăşească cele mai explozive momente de bucurie atunci când au câştigat meciuri în jocurile lor preferate.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi powered by Logitech G, susţinut de George, AGON BY AOC, Meteoritzi, Samsung şi Philips OneBlade.

Despre organizatori

Bucharest Gaming Week este evenimentul dedicat gamerilor români, cu misiunea de a promova şi a pune în lumina reflectoarelor industria dezvoltatoare de jocuri video locale.

Nexus Gaming este cea mai de succes organizaţie de esports din România, cu numeroase premii la competiţiile internaţionale cu echipele de CS:GO, League of Legends şi PUBG.

Casa celor de la Nexus Gaming este Nexus Gamers Pub, cea mai performantă sală de jocuri video din sud-estul Europei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus