Skip to main content

COMUNICAT. Zece pilote călduroase potrivite pentru iarnă

 
COMUNICAT. Zece pilote călduroase potrivite pentru iarnă

COMUNICAT. Alegerea unei pilote călduroase pentru sezonul rece nu este deloc simplă. Chiar dacă pe piaţă există numeroase modele, ca să te bucuri de un confort sporit trebuie să ai în vedere mai multe aspecte printre care: dimensiunea articolului, materialul exterior sau tipul de umplutură. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De asemenea, densitatea reprezintă un criteriu esenţial pentru pilotele de iarnă.

Dacă dormi într-o încăpere mai răcoroasă sau eşti o persoană friguroasă pilota trebuie să aibă o densitate de 400-500 grame/mp, însă dacă ai în permanenţă aceeaşi temperatură în casă poţi opta şi pentru un articol cu o densitate între 250-400 grame/mp.

Mai departe, ia în considerare şi faptul că lâna şi puful de gâscă se numără printre cele mai călduroase materiale şi că bumbacul este cel mai practic pentru învelişul exterior.

Ca să-ţi venim în ajutor, am pregătit o listă cu mai multe modele de pilote potrivite pentru iarnă.

Pilotă Green Future cu puf şi pene de gâscă

Dacă eşti în căutarea unei pilote de iarnă călduroase trebuie să ştii că acest produs este perfect pentru sezonul rece.

u un amestec unic de puf şi pană mică de gâscă, în diferite proporţii, pilota oferă căldură şi siguranţă pe timp de iarnă.

Are o ţesătură din bumbac, este matlasată, asigură o ventilaţie corespunzătoare în timpul somnului şi are o durată de viaţă îndelungată.

Pilotă Green Future Wool cu umplutură de lână merinos

Lâna este un material excelent atât pentru pilota de iarnă cât şi pentru cea de vară.

Dacă nu te simţi confortabil cu penele şi puful de gâscă ori suferi de alergii, poţi opta pentru o pilotă cu lână merinos şi husă din bambus.

Este un articol care reduce stresul termic din timpul somnului prin faptul că reglează temperatura corpului.

Pilotă Alcam Moon Night cu microfibră

Uşoară şi călduroasă, pilota Alcam este confecţionată din fibră siliconică şi poate fi folosită în orice anotimp. Antialergică, lavabilă şi cu o ţesătură din poliester, pilota este plăcută la atingere şi delicată.

Pilotă matlasată Bamboo Sense

Disponibilă în mai multe dimensiuni, această pilotă reprezintă unul dintre elementele cheie pentru un somn odihnitor.

Are o umplutură din bambus şi fibră siliconică, ţesătură poli bamboo şi o densitate ridicată, de 300 grame/mp.

Oferă prospeţime şi relaxare pe durata întregii nopţi şi poate fi folosită în toate cele 4 anotimpuri.

Pilotă Nature Sage Bambus 100%

Deşi are o densitate de 200 grame/mp, pilota din fibră de bambus are o structură cu goluri de aer în interior care o face extrem de călduroasă şi potrivită pentru iarnă.

Are proprietăţi antialergice şi antimicrobiene naturale, fibra de bambus fiind perfectă şi pentru persoanele cu alergii sau piele sensibilă.

Pilotă 100% bumbac ranforce, Cotton Box, Bambu White

Compoziţia materialului include 70% bumbac şi 30% fibre de bambus.

Este o pilotă deosebită, cu o densitate de 300 grame/mp, ideală în orice sezon.

Oferă un confort termic optim şi prospeţime în timpul orelor de somn.

Pilotă hipoalergică cu umplutură DreamFill

Este o pilotă 4 anotimpuri încântătoare la atingere, care dispune de o suprafaţă acoperită cu puf blând.

Umplutura DreamFill este realizată din milioane de microfibre aşa că are o calitate extraordinară şi proprietăţi antialergice.

Ţesătura din microfibră franţuzească oferă un confort extraordinar, pilota fiind excelentă pentru un somn profund şi relaxant.

Pilotă Platinum Dubb

Cu o umplutură din fibre şi gel fresh cu memorie această pilotă îţi poate oferi confortul termic dorit. Materialul exterior este din bumbac, lucru extrem de important pentru o pilotă de bună calitate.

Pilotă Aloe Vera Shiloh Pikolin

Potrivită pentru toamnă şi iarnă, respirabilă şi perfectă pentru camerele cu o temperatură medie de 20 de grade Celsius, pilota garantează o odihnă confortabilă. Are umplutură din fibre siliconizate Hollow din poliester şi microfibră din poliester cu tratament de Aloe Vera.

Pilotă Hollow White Pikolin

Special concepută pentru sezonul rece, această pilotă se bazează pe combinaţia de bumbac şi fibre siliconizate Hollow din poliester.

Asigură un confort uimitor şi dispune de un înveliş ce ajută la menţinerea unui pat curat şi igienic.

Utilizarea unei pilote adecvate sezonului rece îţi va fi de mare ajutor din punct de vedere termic, dar şi pentru a evita situaţii neplăcute precum blocarea fluxului de aer, supraîncălzire sau transpiraţie în exces.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus