Skip to main content

COMUNICAT. A apărut noul număr Zile şi Nopţi Bucureşti, ediţia de februarie

 
COMUNICAT. A apărut noul număr Zile şi Nopţi Bucureşti, ediţia de februarie

COMUNICAT. Revista pop culture Zile şi Nopţi Bucureşti, ediţia de februarie, a ieşit de la tipar. Revista se distribuie gratuit în locaţii premium atent selecţionate şi este tipărită în 140 de pagini, cu subiecte în exclusivitate din muzică, artă, film,  food&drink, lifestyle, fashion, design şi arhitectură.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

Citeşte online AICI noul număr ZILE ŞI NOPŢI Bucureşti.

Iată câteva recomandări din cuprinsul revistei.

În deschidere, la capitolul POP-UP STORiEs, Ioan Big, Alina Bălan şi Claudia Aldea v-au pregătit un documentar despre fenomentul DARK ACADEMIA: estetica unui trend născut în social media.

Documentarul este susţinut de Art.Raiffeisen.ro şi este disponibil şi în format audio AICI.

La capitolul MUZICĂ, Alina Bălan a realizat un interviu exclusiv cu MACANACHE. „Nu poţi să-ţi pui o şapcă întoarsă în cap şi nişte pantaloni mai largi şi, gata, eşti hip-hop, nu merge.”

Berti Barbera ne recomandă noul album al solistului Depeche Mode, DAVE GAHAN.

La capitolul ARTĂ, Teodora Bratu ni-l prezintă pe  artistul irlandez Francis Bacon, fiul unui crescător de cai, care a devenit unul dintre cei mai importanţi pictori ai secolului XX.

Ioan Big a stat de vorbă cu marele regizor ANDREI ŞERBAN, care a revenit pe scena Operei Naţionale cu spectacolul „Lucia di Lammermoor”.

„Există o generaţie nouă de cântăreţi care au crescut privind Netflix, privind seriale de televiziune, care sunt extraordinare, foarte puternice, dramatice, unde ei văd cât de important e să poţi să joci şi să poţi fi un actor care cântă.”

La Artişti Urbani, Gruia Dragomir a stat de vorbă cu KAPS Crew – Kaput (OHBOY) şi Pulsar Sinaps. „Multe lucrări se fac acum pentru a fi «social media friendly», iar pentru noi, asta nu este artă, ci content.”

CAPITOLUL ARTĂ DIN ZILE ŞI NOPŢI ESTE SUSŢINUT DE RAIFFEISEN ART PROIECT.

La capitolul FILM, Irina Margareta Nistor, contributor Zile şi Nopţi, face primele predicţii despre producţiile cinematografice din acest an. Va fi un an bun cinematografic?

Ioan Big a stat de vorbă cu actorul EMANUEL PÂRVU despre rolul jucat de acesta în cel mai nou film semnat de Bogdan George Apetri, MIRACOL (premiera 4 februarie): „Nu îmi plac oamenii care «joacă», nu îmi place actoria cusută cu aţă albă.”

Şi tot la film românesc, IOANA FLOREA ne povesteşte despre LEBENSDORF, noul film regizat de Vali Hotea (Roxanne) care intră în premieră în cinematografele noastre la data de 11 februarie: „Nu suntem atât de coerenţi emoţional pe cât am vrea noi să fim.”

Delia Mitrache, Silvia Traşcă, Ştefania Nistor şi Gruia Dragomir ne prezintă premierele cinematografice ale lunii februarie:

• „Death on the Nile”, un must-see al lunii februarie;
• „Marry Me”, filmul perfect de Valentine’s Day;
• „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland;
• „Nightmare Alley”, un coşmar de Oscar;

Actorul Ştefan Iancu, contributor Zile şi Nopţi, scrie despre „The Card Counter”, film produs de Martin Scorsese şi care a avut premiera mondială anul trecut la Festivalul de Film de la Veneţia.

Filmul spune povestea lui William Tell (Oscar Isaac), un personaj enigmatic care îşi câştigă existenţa jucând poker, pe mize mici, în diferite oraşe din Statele Unite”.

La capitolul EAT&DRINK, Mădălina Santa, chef şi owner al restaurantului Szikra din Sf. Gheorghe ne povesteşte despre experienţele din bucătărie.

Cosmin Dragomir, anpropolog culinar, ne spune că la restaurant nu e ca la mama acasă.

Mă sperie reacţia aceasta de fiecare dată când o aud. Sunt milioane de mame şi ştiu sigur că nu toate gătesc la fel. Unele pun mai puţină sare, altele gătesc cu Vegeta. Eu aş prefera o mâncare ca la mama chefului acasă.”

Ştefan Chiriţescu, publicitar şi marketer, a găsit răspunsul la clasica întrebare: Ce facem în week-end?

E încă început de an, deci încă putem vorbi de lista ce o să fac nou/mai bine/mai mult/altfel în 2022. Eu îţi propun un nou tip de ieşire de weekend sau, dacă vrei, un nou tip de city-break: Week-end la cramă/crame.”

Horia Ghibuţiu, jurnalist şi redactor Zile şi Nopţi, ne informează că 2022 este anul ceaiului cu bule.

Pandemia a schimbat şi ce bem, şi unde bem, şi cum bem. (Re)apariţia ceaiului cu bule, care face furori peste tot, e doar una dintre tendinţe. Cum s-ar zice într-o cârciumă fără restricţii - poate vă mai amintiţi, aşa era cândva! - de mâncat ce mai bem?

La capitolul LIFESTYLE, Alin Gălăţescu, analist de Modă şi LifeStyle, ne propune un fashion editorial realizat la Palatul Culturii din Iaşi: Renaşterea începe... acum! Creaţiile au fost realizate de Montiago x Liliana Fenechiu.  Model: Anca Humureanu.

La capitolul ARHITECTURĂ, arhitect Ioana Aldea scrie despre transformarea unei case săseşti construită în anul 1948, în satul Jibert, din judeţul Braşov. BarnHaus: Armonie în imperfecţiune.

Fosta şură a proprietăţii a fost reabilitată într-un stil arhitectural cu influenţe nordice, cu o cromatică austeră, în care predomină contrastele dintre învelitoarea metalică, sticla şi elementele de faţadă din lemn.

Ferestrele, cu tâmplărie metalică, fără parapet, din zona de parter, contribuie la aspectul modern al volumetriei.”

La capitolul BucurEŞTI aLIVE, Horia Ghibuţiu, redactor Zile şi Nopţi , scrie despre noul spectacol „Cină cu prieteni” de la teatru Bulandra.

La CLIN D’OEIL, Ioan Big, publisher Zile şi Nopţi scrie despre „Metamorfozele lui RAREŞ FLORIN STOICA”, într-un interviu exclusiv cu tânărul actor care a schimbat teatrul pentru operă!

A fost o experienţă extraordinară lucrul cu domnul Silviu Purcărete, cred că Magic e cuvântul cel mai potrivit pentru ce mi s-a întâmplat la Operă. ”

Claudia Aldea, Delia Mitrache, Anca Spiridon, Costinela Caraene şi Ioan Big ne prezintă premierele teatrelor bucureştene din luna februarie:

• „Menajeria de sticlă”, la Teatrul Mic;
• „Plăcerile şi chinurile adulterului”, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie;
• „Captain Amazing” la unteatru;
• „Oleanna” la Teatrul de Artă;
• „Rebarbor” la Odeon.

HEFE, contributor Zile şi Nopţi, a stat de vorbă cu Alin Bittel despre istoria unui magazin aflat pe harta iubitorilor de muzică pe vinil din Bucureşti: Two Sides Records.

Pentru cei din categoria 16-25 ani, vinilul nu reprezintă ceva nostalgic, pentru ei e ceva nou, nu redescoperă acest mediu precum cei mai în vârstă, care au amintiri cu discuri pe vinil din casa părinţilor.

Alina Bălan, contributor Zile şi Nopţi, a ajuns la concluzia că Bucureştiul este capitala Rock-ului în anul 2022!
„Iată cum arată lista concertelor rock din Bucureşti anunţată până la data trimiterii în tipar a revistei: Iron Maiden, Foreigner, Evanescence, Nick Mason, Gogol Bordello, KISS, Whitesnake, Judas Priest, Nightwish, Arctic Monkeys, Nothing But Thieves, Opeth, Tarja Turunen, Uriah Heep. Ne punem pe planificat, pe ales şi pe spart borcanul cu economii, pentru că ne aşteaptă un an cu totul ROCK!”

Încheiem ediţia de februarie cu câteva recomandări de timp liber şi cu lista locaţiilor din oraş unde găseşti gratuit revista Pop Culture Zile şi Nopţi Bucureşti.

Vezi AICI lista completă unde se distribuie revista Zile şi Nopţi Bucureşti ediţia de februarie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus