Skip to main content

COMUNICAT. Ziua Cinematografelor în România se sărbătoreşte pe 23 septembrie cu preţuri speciale

 
COMUNICAT. Ziua Cinematografelor în România se sărbătoreşte pe 23 septembrie cu preţuri speciale

COMUNICAT. Asociaţia Operatorilor de Cinema, în parteneriat şi cu sprijinul Ministerului Culturii, organizează sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor care, pentru al doilea an consecutiv, îi aşteaptă pe toţi iubitorii de filme cu preţuri reduse întrega zi, la toate filmele şi pentru toate formatele.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, este anunţată nouă ediţie a unui eveniment naţional care se doreşte a deveni o tradiţie şi în ţara noastră. Astfel, mai mulţi operatori s-au alăturat iniţiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de experienţa inegalabilă a marelui ecran, cu oferte promoţionale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de oraşe.

Mai exact, cinematografele care vor găzdui evenimentul de sâmbătă sunt: Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Inspire Cinema, Cinemax, CINEMA - Centrul Cultural ''Ion Besoiu'' şi Cinema Profesor Ioan Manole.

În programul acestora, publicul va putea găsi filme care au depăşit recorduri de încasări în ultimele luni, dar şi producţii noi sau filme de familie încântătoare.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment şi în topul preferinţelor românilor ca opţiune de petrecere a timpului liber.

Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experienţa Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colţ al ţării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioşi de poveşti ecranizate şi a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat Jacob Borover, Preşedinte Asociaţiei Operatorilor de Cinema.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus