Skip to main content

COMUNICAT. De neratat în cinema! IMAX Day în România: cele mai bune filme ale momentului la un preţ unic (VIDEO)

 
COMUNICAT. De neratat în cinema! IMAX Day în România: cele mai bune filme ale momentului la un preţ unic (VIDEO)

COMUNICAT. Sâmbătă, 11 septembrie, de IMAX Day, te bucuri de un adevărat maraton cinematografic: cele mai bune şase filme ale momentului, la un preţ special de 15 lei/bilet,  le poti viziona  pe cele mai mari ecrane curbate din ţară, doar la Cinema City în Bucureşti şi Timişoara.

Publicitate

Iubitorii de film sunt invitaţi să se bucure de cele mai noi şi mai variate producţii cinematografice, la cele mai înalte standarde existente în materie de tehnologie, servicii şi nu numai, în cele două săli IMAX Cinema City din AFI Cotroceni şi Shopping City Timişoara.


Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Filmele sunt  proiectate pe cel cele mai mari ecrane din ţară, un ecran având o suprafaţă de 336 de metri pătraţi, iar producţiile fiind transpuse într-o combinaţie armonioasă dintre imaginea strălucitoare, sunetul clar care te înconjoară de pretutindeni şi arhitectura specială a sălii de cinema.

Ziua IMAX se sărbătoreşte cu filmele “Croazieră în junglă”, “Reminiscenţele trecutului”, “ Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă”, “Eliberează-l pe Guy”, “Shang-Chi şi legenda celor zece inele” şi “Fără zgomot 2”, la un preţ unic de doar 15 lei pe film.

Şase producţii de acţiune, dramă, aventură, romance, horror al căror protagonist vei chiar tu, datorită experienţei cinematografice speciale de care ai parte numai în sălile IMAX. Tu vei fi în inima aventurii cu ajutorul celei mai complexe tehnologii cinematografice, ce te va purta dincolo de limitele imaginaţiei, direct în centrul acţiunii.

Locurile sunt limitate, aşa că pentru a prinde unul la cel mai tare maraton cinematografic organizat de Cinema City, cumpără acum bilet într-una dintre cele două săli  IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni Bucureşti sau Cinema City Shopping City Timişoara. www.cinemacity.ro/static/ro/ro/imax-day-2021

VIDEO. Cinema City - IMAX Day 2021

Experienţe memorabile

În sălile IMAX trăieşti filmul 100%, datorită tehnologiei cu totul revoluţionare care îţi permite să vezi imaginea la o claritate perfectă, pe cel mai mare ecran curbat din ţară şi să te bucuri de un sunet de 10 ori mai dinamic decât în sistemele standard.

Pe 11 septembrie, de Ziua IMAX, nu rata, de la ora 10.00,  productia marca Disney,“Croazieră în junglă”, o aventură plină de neprevăzut în sălbatica junglă amazoniană, inspirat din celebra atracţie cu acelaşi nume din clasicele parcuri de distracţii. Pe imensul ecran te aşteaptă Dwayne Johnson şi Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viaţă şi pe moarte pentru a găsi Arborele Vieţii şi a salva omenirea.

La 12.50 , este programat filmul “Reminiscenţele trecutului”, un SF romantic, avându-l în rolul principal pe Nick Bannister (Hugh Jackman), un investigator privat al minţii, care navighează în lumea întunecată a trecutului, ajutându-şi clienţii să acceseze amintiri pierdute. Trăind într-un Miami acum acoperit de ape, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna când primeşte un nou client, Mae (Rebecca Ferguson), odată cu care se naşte şi o obsesie periculoasă.

Apoi,  de la 15.45 super acţiunea te ia pe sus cu noul film din seria “Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă”. Bine ai venit în iad, alias Belle Reve, închisoarea de categorie A cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA. Aici sunt ţinuţi cei mai periculoşi super-ticăloşi, iar câţiva dintre ei ar face orice pentru a ieşi - inclusiv să se alăture super-enigmaticului Task Force X.

Urmează la 18.25 o porţie sănătoasă de râs din care se nasc câteva întrebări cheie despre viaţă şi destin, în “Eliberează-l pe Guy”. Guy (Ryan Reynolds), un casier bancar, îşi dă seama că este de fapt un personaj secundar într-un joc video denumit „Free City”. Guy se transformă pe nepusă masă într-un erou, lansând o cursă contra cronometru pentru a salva jocul, înainte ca dezvoltatorii să îl închidă.

Seara continuă cu o nouă aventură în universul Marvel,  filmul „Shang-Chi şi Legenda celor zece inele”. . La 21.00 îl cunoşti pe cel mai cool nou super erou Marvel– Shang-Chi.

Protagonistul acestui film este “Stăpânul Kung-Fu” din Marvel Comics, prezentat acum într-o lumină nouă. Shang-Chi (Simu Liu) este atras în organizaţia clandestină a celor Zece Inele şi este forţat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă.

Iar la miezul nopţii te pregăteşti pentru un horror care îţi face pielea de găină -  “Fără zgomot 2”.  Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) şi-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente şi este acum nevoită să înfrunte teroarea lumii exterioare. Mama şi cei trei copii îşi continuă lupta pentru supravieţuire cu îndârjire, deşi creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric.

Programul complet IMAX Day, îl găsiţi pe site-ul www.cinemacity.ro/static/ro/ro/imax-day-2021

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile şi ai meniu bar nelimitat).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus