Skip to main content

COMUNICAT. Radio ZU lansează ZUnivers, prima reţea de podcasturi din România

 
COMUNICAT. Radio ZU lansează ZUnivers, prima reţea de podcasturi din România

COMUNICAT. ZUnivers le propune ascultătorilor primele 7 producţii distincte. 7 podcasturi cu identitate proprie, dar un numitor comun: cel al comunităţii de interese care formează marea familie ZU.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pe lângă binecunoscutul deja, „Fain & Simplu”, de astăzi pe contul de Youtube ZUnivers iubitorii de informaţie de calitate se vor bucura să descopere:

Urban Flex” cu Otrava. Vloggerul propune un podcast de cultură urbană, cu informaţii de calitate despre cele mai interesante locuri din oraş, restaurante, pub-uri, piese de teatru, filme, muzică, artă.

Reset” cu Răzvan Popescu, este un podcast talk-show în care sunt dezbătute cele mai discutate şi controversate subiecte ale momentului, alături de specialişti în domeniu.

Me, myself and my work” este realizat de Andra Pintican. Acesta este un podcast despre viaţa profesională în care „învăţăm să lucrăm cu sens şi să avem obiceiuri sănătoase la locul de muncă”, dezvăluie Andra Pintican.

DilEmma”, cu Emma de la ZU, este un podcast pentru suflet în care „descoperim cum să ne gestionăm emoţiile, cum să facem pace cu psihicul nostru, dar şi cum să avem relaţii sănătoase cu cei din jur”.

Eu la puterea tu”, cu Elwira şi Mihai Petre, aduce în faţa publicului modele de cupluri de succes care îşi vor pune pe tapet povestea, confirmând cumva, încă o dată, că energia dintr-un cuplu este cea mai importantă pentru o viaţă bună, frumoasă, dar şi pentru performanţă.

Istoria pe răzătoare”, cu Emi Iavorenciuc, vine cu pastile de câteva minute pe subiecte din istorie, contextuale, cu întâmplări din ziua de azi sau pastile pe subiecte din istorie povestite pe înţelesul tuturor.

BiblioTea”, cu Tea Teodorescu, pregăteşte cea mai faină listă cu recomandări de carte.

„În 5 minute afli totul despre cărţile pe care merită să le citeşti, dintr-o largă arie de genuri literare. Promit să vin cu o carte la fiecare ediţie!”, explică Tea Teodorescu.

„Stau de câteva săptămâni şi mă gândesc cum o să fie în ziua lansării ZUnivers, atunci când o să le spunem ascultătorilor ce înseamnă cu adevărat acest proiect. Le-am propus această temă de discuţie chiar şi copiilor, la Radioul Copiilor, în Morning ZU, iar unul dintre răspunsuri a fost acela că este o navă spaţială a lui Radio ZU care îi va duce pe copii pe Marte, iar altul a fost acela că este viitorul Radio ZU. Cumva... deloc departe de acest concept.

Viitorul Radio ZU nu este acela să mai facă nişte emisiuni de radio. Astăzi emisiunile le găseşti când vrei, acolo unde vrei. Radioul îl asculţi pentru o stare, însă dacă eşti interesat de mai mult de atât, ai la îndemână podcasturile.

În acest context a apărut ZUnivers, prima reţea adevărată de conţinut de podcasturi din România. Mă bucur tare mult să fi găsit formate de podcasturi şi gazde pentru ele, care fac ca ZUnivers să ofere informaţii specializate, verificate, documentate, utile nouă tuturor”, povesteşte Mihai Morar.

ZUnivers îşi propune o dezvoltare continuă, astfel încât să atingă cât mai multe din sferele de interes ale celor care, împreună, formăm marea comunitate ZU.

Aşadar, Radio ZU te invită în ZUnivers, pe canalul de Youtube ZUnivers, dar şi  în aplicaţia mobilă Radio ZU şi pe toate platformele de podcast.

ZUnivers este un proiect Radio ZU, parte a GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL, disponibil pe YouTube, Spotify, Apple si Google Podcast şi în aplicaţia Radio ZU

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unu Unu
    Nu înțeleg de ce cineva care are emisiune ZILNICĂ la radio si apare si la TV…face podcast. Ce sa ne mai spună din ce nu ne spune la radio/tv? Sau de ce nu ne spune la radio tot ce are de spus? De ce nu schimba radioul/ formatul dacă nu poate spune liber ce gândește si are nevoie denpodcast sa o facă? Ca presupun ca nu înjură in podcast sau folosește cuvintele cu p:) lăsați sa facă podcast pe cei care nu au emisiuni zilnice la radio, spre binele podcastului. Ca ne săturăm tot de voi și pe internet
  • Andrei Andrei
    Sunt disponibile și pe Lună, dar nu pe Antena Play. Mi se pare că iar se încearcă supra-exploatarea unei industrii-cea a podacasturilor- la fel cum Antena 1 a făcut cu stand up-ul. Dacă ai un produs care merge ocupă-te de acel produs și perfecționează-l, eventual lansează un al doilea să vezi cum merge. Mi se pare că aici se pierde controlul calității și devine o lălăială continuă despre aceleași plictisitoare subiecte.

Trimite un comentariu

sus