Skip to main content

COMUNICAT. Aveţi de gând să zugrăviţi camerele? Contactaţi un zugrav profesionist.

 
COMUNICAT. Aveţi de gând să zugrăviţi camerele? Contactaţi un zugrav profesionist.

COMUNICAT. Aţi cumpărat o proprietate sau vreţi să o renovaţi pe cea pe care o aveţi? Sunt mai multe lucruri de făcut, printre care şi zugrăvirea. Dar de unde să începeţi cu acest proces? Părerea noastră e că ar trebui să începeţi prin contactarea unui zugrav profesionist. Şi în următoarele rânduri veţi afla de ce.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

E importantă experienţa în procesul de zugrăvire?

În primul rând e vorba de experienţa pe care un zugrav profesionist o oferă. A mai făcut asta de cel puţin câteva zeci de ori înainte şi ştie cum să abordeze procesul. În cazul în care apare vreo problemă pe parcurs, un profesionist va şti cum să o gestioneze, pentru că există o mare posibilitate să nu fie prima dată când îi iese în cale. Un profesionist vă va putea spune cam cât durează procesul, la ce să vă aşteptaţi şi ce să luaţi în considerare.

Zugrăvitul nu presupune doar datul cu vopsea lavabilă pe pereţi. Mai presupune şi scoaterea în afară a mobilierului sau protejarea acestuia cu folie, protejarea podelei, a geamurilor, a tocurilor uşilor, caloriferelor, a întrerupătoarelor şi a plintelor.

În al doilea rând, un zugrav profesionist vă va spune dacă e momentul bun să începeţi să zugrăviţi. Spre exemplu, un profesionist poate observa dacă sunt anumite defecte de suprafaţă ale plăcilor de gips-carton, sau poate un tavan trebuie reparat sau sunt alte defecte care trebuie rezolvate.

Asta înseamnă că nu veţi cheltui bani degeaba cu zugrăveala doar ca să interveniţi după să faceţi reparaţiile necesare.

Vreţi ca lucrarea să aibă garanţie?

Un alt motiv pentru care ar trebui să apelaţi la un specialist este pentru că acesta vă oferă o garanţie a lucrării. Specialistul are metodele verificate, iar materialele pe care le foloseşte au trecut testul timpului, astfel că vă poate oferi o perioadă de garanţie.

Există, totuşi, situaţii în care vopseaua nu aderă la suprafeţe, iar pereţii proaspăt vopsiţi încep să se exfolieze. O garanţie oferită de zugrav înseamnă că acesta se va întoarce şi va remedia problema apărută.

Pe lângă toate motivele care ţin strict de prestarea muncii şi de rezultatele ei, mai există un motiv important pentru care să apelaţi la un zugrav profesionist, şi anume timpul pe care îl veţi economisi făcând asta.

Procesul de zugrăvire interioară are nevoie de timp pentru a se putea face ca la carte. Nu este chiar atât de uşor precum pare, aşa că, fără să punem la socoteală priceperea, chiar fără acordarea timpului necesar, procesul nu va fi încununat de succes.

Unde puteţi afla preţuri pentru zugrăvire?

Bineînţeles că va trebui să vă faceţi un buget pentru procesul de zugrăvire. Acest aspect este unul important, aşa că ar trebui să ştiţi că preţul pentru zugrăvirea interioară este compus din două tipuri de cheltuieli:  preţul vopselei lavabile şi costul manoperei.

Aici puteţi da click pentru a vă face o idee cu privire la lista cu preturi zugraveli. Ţineţi cont de faptul că preţul include: protejarea pereţilor şi a suprafeţelor, aplicarea amorsei, aplicarea vopselei lavabile în două straturi şi curăţenia de după.

Informaţi-vă înainte de a lua o decizie şi nu uitaţi că un preţ care vi se pare mai mare acum, poate să se dovedească a fi un preţ mult mai mic pe termen lung, datorită garanţiei lucrului bine făcut.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus