Skip to main content

România TV, ce burtieră! Pentru cine era apelativul? "Aşa ceva nu s-a mai pomenit!"

 
România TV, ce burtieră! Pentru cine era apelativul? "Aşa ceva nu s-a mai pomenit!"

BURTIERĂ LA MINUT. O burtieră care nu are nevoie de prea multe comentarii de la România TV. Postul de ştiri a dat-o aseară pe post.

Publicitate

"Ticăloşilor, fiţi pe recepţie! Vine nucleara!", anunţa postul de ştiri, într-o burtieră.

Urma o alta "Aşa ceva nu s-a mai pomenit în România"

Pentru cine era apelativul? O altă burtieră explicativă nu exista. Doar alte câteva cu "Dezvăluiri cutremurătoare" şi cu "propaganda rezist".

De altfel, "reziştii" sunt una dintre temele principale de atac ale postului TV.

GALERIE FOTO. Burtiere România TV de ieri şi de azi (capturi Paginademedia.ro)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Pentru David: să i se spună doar... canal. Este o caracterizare mai exactă.
 • In primul rand ar trebui sa nu mai întrerupeți oamenii în timp ce vorbesc...în al doilea rând terminați cu reclama medicamentelor pe postul tv...acest lucru este interzis prin lege...protejeaza-te...virusul sta pe suprafața pâinii...
  De unde ați mai scos-o și pe asta...
  Sunt atâția oameni care vor sa se vaccineze...pai nu înțeleg ? Domniile voastre ați verificat că fiind reale aceste informații sau le primiti de mai sus saaau alte surse...
  Puteți demonstra că este o pandemie? Sau un virus?
  Deoarece cred că nu puteți demonstra acest lucru,normal nimic din ce se postează nu este real...în mod oficial toate trec prin monitorul oficial al României...
 • dupa gadea trebuie sa urmeze cna si sper ca noii veniti vor face curatenie
 • Nu am interesul să apăr RTV, dar nu suport să nu se vadă că așa fac toți. Vreți să spuneți că Mugur Civică e imparțial? Toți au profitat de imaginile cu doamne în vârstă operate la genunchi, în timp ce pacienții covid nu pot respira. Nu caut ceartă.
 • Poate ar fi bine sa dati si numele celor care nascocesc astfel de burtiere. Poate oamenii au probleme...si este bine sa ii stim. Cine stie unde vor ”migra”, pe viitor !
 • Problema e ca acest post nu e unul de știri, adică de informare. Este unul de dezinformare, adică este exact opusul unui post de știri. Ar trebui tratat ca atare când vorbiți despre el, altfel il creditați cu o calitate pe care nu o are.
 • Ieri pe burtiera Antenei 3: Vlad Voiculescu prins cu minciuna.

  Minciuna: a zis că nu știa că premierul are declarații cu presa în același timp cu el. Discuțiile au fost în jur de 10-15min. pentru acest lucru:))))
  Am dat pe post și am nimerit la burtiere.
 • @Vica Romania TV e o televiziune care nu ar trebui sa existe. Punct. Oamenii astia nu fac jurnalism, ci doar manipuleaza niste batrani nevinovati. Trist e ca si unii de pe aici pun „botul” la fake-urile acestei televiziuni.
 • "Nucleara" este un cuvânt marca Antena 3. Care-i problema dacă România TV își asumă o tabără și e o tv de atitudine? Nu așa sunt toți?
 • Evident ca era pentru aia care ii urmaresc si ii cred. Va rog sa nu ii mai spuneti canal de stiri.

Trimite un comentariu

sus