Skip to main content

TITLURI pentru CLICKURI! După dispariţia lui Petrică Mîţu Stoian, inundaţie de clickbaituri: „Şi-a presimţit moartea”, „A fost omorât, de fapt?!”

 
TITLURI pentru CLICKURI! După dispariţia lui Petrică Mîţu Stoian, inundaţie de clickbaituri: „Şi-a presimţit moartea”, „A fost omorât, de fapt?!”

TITLURI pentru CLICKURI! Online-ul a fost inundat de clickbaituri, după dispariţia cântăreţului Petrică Mîţu Stoian. Gândul, CanCan, Capital, România TV, Fanatik sau Playtech sunt doar câteva dintre publicaţiile care au speculat moartea artistului şi au „stors” subiectul în goana după afişări. 

Publicitate

Unul dintre titlurile care nu mai au nevoie de alte comentarii vine de pe CanCan:

- Petrică Mâţu Stoian a fost omorât, de fapt?! „Nu era bolnav de Covid” - Aşa a tritrat site-ul tabloid unul dintre articolele despre moartea cântăreţului de muzică populară. 

Cei de la CanCan nu sunt singurii care au venit cu abordări senzaţionaliste în titlu. Multe site-uri au venit cu ipoteza halucinantă că „Petrică Mîţu Stoian şi-ar fi prezis moartea”. 

Paginademedia.ro a făcut o scurtă monitorizare a celor mai exagerate titluri care au circulat după decesul lui Petrică Mîţu Stoian:

- CanCan a mai venit şi cu alte speculaţii. De pildă: Răsturnare de situaţie privind moartea lui Petrică Mîţu Stoiam! Ar fi făcut supradoză de anticoagulante, a fost un alt titlu dat de tabloidul lui Radu Budeanu. 

- Realitatea.net: TULBURĂTOR. Petrică Mîţu Stoian parcă şi-a presimţit moartea. Săptămâna trecută şi-a verificat mormântul

- RomâniaTV.net: Petrică Mîţu Stoian şi-a presimţit moartea. Şi-a pregătit mormântul până în cel mai mic detaliu

- Playtech/Impact: Coincidenţele macabre legate de moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Ce a făcut cu 2 săptămâni înainte VIDEO

- Wowbiz.ro: Petrică Mîţu Stoian şi-a prevestit moartea?! Artistul şi-a pregătit din timp locul de veci şi dăduse vestea: „Asta e ultima mea filmare”

- Fanatik: Şi-a presimţit Petrică Mîţu Stoian moartea? Cum arată crucea pe care artistul şi-o comandase în urmă cu câteva zile

- Capital: Petrică Mîţu Stoian a murit! Cum şi-a prezis moartea? Tragedie în muzica populară

- Impact.ro: Ultima piesă scoasă de Petrică Mîţu Stoian, dovada că artistul şi-a presimţit moartea. Te ia cu fiori

- CanCan: Adi de la Vâlcea, revoltat după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Am fost plătiţi de guvern ca să murim?”

- Playtech/Impact: Adriana Bahmuţeanu, ipoteză şocantă despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian: ‘Malpraxis? Să vedem cine i-a greşit doza’

- O postare pe Facebook, în care a făcut o legătură forţată, a avut şi Sport.ro: Este din nou doliu în muzică! După Petrică Mîţu Stoian, încă un mare artist ne-a părăsit - a fost titlul de cross făcute sport.ro. Făcea referire la un articol de pe ştirileprotv.ro, care aborda subiectul morţii unui artist britanic. 

GALERIE FOTO. TITLURI pentru CLICKURI

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    De ce vi se pare un click bait senzationalist, faptul ca nu era bolnav de covid? Acesta este un fapt, char a filmat pentru revelion, de covid se vindecase deja. Singurul lucru senzationalist este acest articol scris de cineva care nu stie subiectul.
  • Camelia Camelia
    Pai, nu avea covid, ca se vindecase. La clinica aia, se dusese doar pentru refacere si relaxare. Nu cred ca a intentionat cineva sa-i faca rau, dar prostia "specialistilor" te omoara cu zile. Am fost la ATI (in alte vremuri, cu alta boala), si am vazut oameni intubati, care horcaiau, ca erau uitati cu tubul la gura. Daca vreti ca oamenii sa aiba incredere in medicina, nu-i mai prezentati pe medici ca fiind perfecți, ca lumea este pățita si stie ce poame sunt multi medici.
  • B.A.M B.A.M
    Voi măcar citiți articolele în cauză înainte de a le eticheta ca "click bait", "senzaționalistic" sau "fake" (falsuri)?!?!?!
    De exemplu, articolele despre cum și-a presimțit moartea sunt adevărate: și-a pregătit mormântul recent, făcea postări "discutabile" pe facebook (a se verifica personal pe facebook), ultima piesă are un titlu macabru (a se verifica personal pe youtube).
    Ca să nu mai zic că azi s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă (o spun chiar "deontologii" de la digi24.ro, a se verifica personal...)
    Ați ales PROST un subiect unde voi să fiți "mai catolici ca Papa". Dar de, E DECIZIA VOASTRĂ DE A VĂ FACE SINGURI DE RÂS ÎN FAȚA NOASTRĂ!!
    P.S.
    1)Comentariu reflectă opinia mea PERSONALĂ asupra acestui articol, în funcție de CONȚINUTUL ADEVĂRAT dar și de EVOLUȚIA CONTINUĂ a acestui subiect în spațiul public.
    2)Îndemnul cu "a se verifica personal" e pentru AUTOconvingerea SCEPTICILOR CA VOI (și multor altora) că exagerați necuvenit pe acestă direcție a așa-zisei "exploatări mediatice" a morții lui Petrică Mîțu Stoian!!!
    Ar fi durat ceva să las linkuri de peste tot...
    Dar am toată încrederea că știți să folosiți Google, Facebook sau YouTube pentru a vă convinge singuri. Mai ales că multe din informațiile prezentate de voi ca "senzaționalistice" au fost preluate și DOVEDITE de televiziunile mari! (Antena 1, Kanal D și PRO TV)

Trimite un comentariu

sus