Skip to main content

Serialul Adela, produs de Ruxandra Ion, se opreşte la sezonul patru. Antena 1 a început filmările

 
Serialul Adela, produs de Ruxandra Ion, se opreşte la sezonul patru. Antena 1 a început filmările

Adela ajunge la sfârşit. Serialul românesc produs de Ruxandra Ion la Antena 1 se va încheia cu sezonul al patrulea. Postul de televiziune a anunţat că a început deja filmările pentru ultimul sezon al proiectului. 

Publicitate

 

„Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela, în vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna.

Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea, pentru că deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună.”, au declarat Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii serialului.

Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai:

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o linişte aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul “Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această linişte. Vor fi în sfârşit fericiţi cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” şi liniştea refuză să-şi facă apariţia. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din “Adela”, la Antena 1!”

La rândul ei, Mara Oprea (Adela), spune:

„Adela continuă să fie puternică şi să îşi dorească ce e mai bun pentru copilul său. Pentru ea şi Mihai, el reprezintă centrul universului lor. Întâmpină dificultăţi şi evenimente dureroase, indiferent de cum te-ai raporta la ele, dar îşi păstrează speranţa!”, în vreme ce Oana Moşneagu (Andreea) completează: „Andreei nu îi este uşor nici în acest al patrulea sezon, e trădată şi trădează la rândul ei, jonglează din nou între “Te iubesc!” şi “Te urăsc!”. 

 Anca Sigartău:

„Nuţi face ce ştie ea mai bine şi în sezonul patru. Adică va da tonul în modă, aducând un pic (adică un pic mai mult) de culoare în lumea familiei Andronic, îşi va iubi fără limită fata, pe Andreea (chiar dacă de multe ori nu prea ştie să o arate), va complota în continuare cu noul ei partener de afaceri - Lucian şi, evident, nu va rata niciun moment să facă miştouri de toţi ceilalţi, cu haz şi fiind la fel de mucalită ca până acum.

E drept că limba română va mai suferi puţin, e drept că îţi va veni câteodată să arunci cu ceva în televizor, dar tot atât de drept e că va reuşi, cu toate trăsnăile ei (pe care evident că le va face la fiecare pas) să aducă în continuare zâmbete pe chipurile telespectatorilor!”, a

Ultimul sezon al serialului Adela de la Antena 1 se anunţă unul foarte complicat şi pentru Lucian (Daniel Nuţă):

„Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva aşteptări, lucru şi aşa neobişnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu şi-l dorea în viaţa lui şi pe care nu îl poate planifica: iubirea.

Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplă întotdeauna în doi şi nu ai cum să deţii controlul total, oricât de mult ai încerca. Viaţa lui personală e la pământ, primeşte lovituri din toate părţile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Andrei Andrei
  Salut
 • Verok Verok
  *** nu mai știe ce sa scrie

  Ca tine postac. Survivor a sters pe jos cu Bucatareala Zero.
 • Dezir Dezir
  Și survivor a făcut 4 rating tot dezastru

  Cand 4 rating postac ? Unde ? Pai si Bucatarii Zero si Umor Sec 4 rating, deci tot dezastru.
 • Geno Geno
  În sfârșit finalul. O porcărie fără audiență.
 • Mile Mile
  Turbatul postac nu mai știe ce sa scrie
 • Mile Mile
  Eu oricum voi renunța la antene.e prea bun pro tv. La bătrânețe devin deștept ha
 • Mile Mile
  Și survivor a făcut 4 rating tot dezastru
 • Ficar Ficar
  Vlad mai bine se oprea la sezonul 3. Nu am văzut vreodată ceva mai slab decât sezonul 4. Adela a fost un serial slab la început, dar a devenit mai interesant pe parcurs.

  Intersant ? Cum interesant daca audienta scade in fiecare zi, la fiecare episod ?
 • Pistog Pistog
  Deci la toamna avem chefi la cuțite, iumor , Adela deja anunțate, e casting apropo care a dat de pământ cu pro ha

  Pana atunci, Pro TV sterge pe jos cu Antenuta Zero in primvara-vara. Si de Bucatarii Zero nimic ? Survivor a sters pe jos cu Bucatareala aseara. Nu zici asta postac ?
 • Pisgatu Pisgatu
  Unde e Vlad a fost îngropat de Adela

  Vlad ultimul sezon 8-9 comercial. Adelinara Zero are 3-4. Deci, cine a ingropat pe cine postac ?
 • Bucari Bucari
  Foarte bine , este cel mai bun serial dramatic din istoria tv din România, dar oricum se făcea altul , titlu înșelător

  Cel mai bun ? Cel mai bun a fost Vlad postacule. Cu Bucatareala, ultimul sezon avea 8-9 comercial. Adelinara Zero cat ? Un 3-4 comercial ?
 • Ioana Ioana
  Vlad mai bine se oprea la sezonul 3. Nu am văzut vreodată ceva mai slab decât sezonul 4. Adela a fost un serial slab la început, dar a devenit mai interesant pe parcurs.
 • Ha Ha
  Vlad a avut tot 4 sezoane
 • Mile Mile
  Deci la toamna avem chefi la cuțite, iumor , Adela deja anunțate, e casting apropo care a dat de pământ cu pro ha
 • Mile Mile
  Unde e Vlad a fost îngropat de Adela

Trimite un comentariu

sus