Skip to main content

GALERIE FOTO. Când încep noi sezoane din Dreptul familiei şi Morgane, la Diva

 
GALERIE FOTO. Când încep noi sezoane din Dreptul familiei şi Morgane, la Diva

Diva aduce în septembrie noi sezoane din serialele Dreptul familiei şi Morgane, geniul investigaţiilor.

Publicitate

Când sunt programate premierele?

  • Dreptul familiei (Family Law - 2022), sezonul doi, începe de joi, 15 septembrie. Diva difuzează câte două episoade în fiecare joi, de la ora 21.00.

În centrul acţiunii este avocata Abigail Bianchi (Jewel Staite - Stargate: Atlantis) care a pierdut temporar custodia celor doi copii, locuieşte cu mama sa şi lucrează pentru tatăl său înstrăinat, alături de fratele şi sora ei vitregi.

Noile episoade o înfăţişează pe Abi în situaţii unde este nevoită să gestioneze mai multe tipuri de familii: familiile pe care le reprezintă în sala de judecată, familia tatălui său şi propria familie, soţul şi cei doi copii.

  • Morgane, geniul investigaţiilor, sezonul doi, începe de luni, 19 septembrie. Vor fi difuzate tot câte două episoade săptămânal, în fiecare luni, de la ora 21.00.

Serialul franţuzesc de investigaţii este construit în jurul lui Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani,  mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu, de peste 160 de puncte. Aceasta se implică în anchetele poliţiei şi aduce culoare cu extravaganţa ei, lipsa de diplomaţie şi personalitatea debordantă.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus