Skip to main content

Prima TV difuzează un nou serial seara, pe tronsonul lui Pătraru

 
Prima TV difuzează un nou serial seara, pe tronsonul lui Pătraru

Dragoste şi răzbunare. Aşa se numeşte noul serial ce va fi difuzat pe perioada verii la Prima TV pe tronsonul orar al lui Dragoş Pătraru. 

Publicitate

Titlul original este Un amore e una vendetta şi este un serial de televiziune italian cu Anna Valle, Alessandro Preziosi şi Lorenzo Flaherty.

Serialul surprinde povestea familiei Castellani şi va fi difuzat de luni până vineri, de la 22.00, la Prima TV. Primul episod a fost difuzat în această săptămână, începând de luni, 11 iulie.

Producţia intră pe tronsonul emisiunii Starea Naţiei a lui Dragoş Pătraru şi al serialului Secretele preşedintelui.

Mai multe detalii despre noul serial, în Paginadeseriale.ro.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    @BAM se vede ca nu lucrezi in televiziune si ca esti pe dinafara complet. a spus cineva ca trebuie facute investitii pentru o grila de vara sau esti un neica nimeni, la fel ca tot managementul celor de la prima cj, care daca pune in grila emisiuni de acum 15 ani crede ca este in regula. cred ca esti intr-o vacanta permanenta sau esti una dintre otravurile care tin prima tv pe perfuzii. cum ajung toti neica nimeni sa lucreze in televizine?
  • B.A.M B.A.M
    Omule, tu știi că e vacanță? Atât la TV, cât și la... PARLAMENT, singura sursă constantă de material pentru emisiune!!!
    Oamenii au dreptul la vacanțe!!! Iar în loc intră ce e (pentru Day-time), iar pentru seară se face astfel de achiziții...
    SIMPLU!
  • MaxDeLa StiriCareNuMunceste MaxDeLa StiriCareNuMunceste
    Irina si Simona duc audienta acolo unde nu poti ajunge nici daca inchizi o statie tv. Pentru ca Adrian Tomsa nu investeste au inceput sa cotrobaiasca prin arhiva si sa scoata toate rebuturile ca sa-si umple grila. Rebuturile fac fix zero dar marile sefe sunt uimite cand primesc audientele. Tomsa, la fel ca CFR Cluj, are bani doar de pufuleti asa ca grila de toamna o sa fie sub un punct de share. Cum sa renunti la Patraru pentru zero? singura emisiune care face audienta e scoasa si se pare ca nu mai revine din toamna pentru ca nu sunt platiti de multe luni. Huidu are o emisiune cu audienta zero dar are emisiune din toamna, poate are sustinerea Irinei si a Simonei. Patraru trebuie sa fie in locul Irinei iar Simona si Carmina merita sa fie mutate la profit.ro. Este greu de crezut ca Irina nu o sa scape de Simona si Carmina dar vedem pana in toamna. In timp ce marea majoritate a angajatilor au salarii de 3000-4000 lei cele mai mari sefe de televizune castiga 50.000-60.000 lei pe luna plus diverse beneficii. Asta este Prima tv, o televiziune super slaba dar cu niste sefe platit regeste pentru 0.0 rtg si, din cand in cand, cu un varf de 0.1 rtg. Cum sa faci 0.o rtg in prime time fara sa te dea cineva afara? cum? cum sa-ti pui fratele sa faca 3 sau chiar 4 joburi pe 3 sau 4 lefuri? Tomsa stie?

Trimite un comentariu

sus