Skip to main content

VIDEO. Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna, cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe Disney+

 
VIDEO. Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna, cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe Disney+

Wakanda forever! Producţia din Universul Marvel „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe Disney+ la nivel global, pe baza orelor de streaming din primele cinci zile, anunţă compania.

Publicitate

Filmul a avut premiera pe platforma Disney+ la 1 februarie. Mai mult producţia a primit nominalizări la premiile Oscar în cinci categorii. 

Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna îi aduce şi un omagiu actorului Chadwick Aaron Boseman, care a intra rolul Black Panther în filmele Marvel, şi care a murit de cancer în anul 2020. 

Despre serial. În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” produs de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) şi Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba) luptă pentru a-şi proteja naţiunea de puterile mondiale ostile după moartea regelui T'Challa.

În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrăţişeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) şi Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei naţiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă şi pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena şi Alex Livinalli. Filmul “Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, este regizat de Ryan Coogler şi produs de Kevin Feige şi Nate Moore.

 Fanii pot urmări secvenţe din culise şi interviuri din timpul realizării filmului odată cu premiera producţiei speciale “Assembled: În culisele Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna,” din 8 februarie pe Disney+.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus