Skip to main content

Serialele Doctor Who şi Dracula ajung şi în România, pe BBC First

 
Serialele Doctor Who şi Dracula ajung şi în România, pe BBC First

Televiziunea cu seriale premium, BBC First, intrată recent în România, aduce două seriale în premieră, luna aceasta: Dracula, o nouă ecranizare după romanul lui Bram Stoker, şi un nou sezon al celebrului serial britanic Doctor Who

Publicitate

BBC First aduce şi alte producţii puternice, precum The Cleaner, Chelsea Detective sau Silent Witness.

Care sunt premierele BBC FIRST ale momentului:

Dracula (din 8 ianuarie, orele 22.00, 3 episoade)

Romanul lui Bram Stoker a inspirat generaţii întregi de regizori. Astăzi, este rândul creatorilor celebrului serial Sherlock să dea o nouă perspectivă celui mai faimos vampir al tuturor timpurilor.

Doctor Who (din 11 ianuarie, orele 18.00, 10 episoade)

Al Treisprezecelea Doctor cade din cer la timp pentru a opri un vânător extraterestru în căutare de pradă umană.  Populaţia din Sheffield (şi de pe întreaga planetă) este sub ameninţare, aşa că Doctorul recrutează trei noi prieteni. Plin de energie şi de aventură, noul personaj Doctor Who imaginat de scenaristul Chris Chibnall este o bucurie atât pentru vechii fani ai serialului, cât şi pentru cei noi.

Actriţa Jodie Whittaker este prima femeia Doctor.

Guilt (din 20 ianuarie, orele 22:30, 8 episoade)

Decizia fatală a lui Max, personajul central, de a acoperi o crimă, îl duce în spatele gratiilor.  După ce reuşeşte să revină în libertate află că soţia l-a părăsit, iar întreaga lui soarta devine incertă, intrând pe mâinile unui ofiţer de poliţie undercover. 

TIME (din 26 ianuarie, orele 22:30, 3 episoade)

O portretizare de impact a vieţii de închisoare, avându-i în rolurile principale pe Sean Bean, câştigător al premiilor Emmy şi Bafta, şi pe Stephen Graham, de patru ori nominalizat la premiile BAFTA.

Serialul îl care ca personaj central pe Mark Cobden, în aparenţă un tată şi un soţ ca oricare altul. Însă, acesta este responsabil pentru moartea unui om nevinovat. Torturat de imagini ale victimei, Mark îşi acceptă penitenţa, o condamnare de 4 ani de zile. Cu o intrigă complexă, serialul devine un studiu autentic şi crud despre pedeapsă şi penitenţă şi, în acelaşi timp, un regal de interpretare a doi dintre cei mai iubiţi actori britanici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus