Skip to main content

Serialul The Bear, apreciat de critici, are premiera pe Disney+. The Good Doctor şi The Walking Dead intră pe platforma de streaming

 
Serialul The Bear, apreciat de critici, are premiera pe Disney+. The Good Doctor şi The Walking Dead intră pe platforma de streaming

Serialul Ursul (The Bear), care a înregistrat un scor de 100% din partea criticilor de la Rotten Tomatoes, are premiera astăzi pe platforma Disney+. Toate cele 8 epsioade sunt disponibile de la momentul lansării pe platforma de streaming.

Publicitate

Pe lângă Ursul, platforma Disney+ aduce în luna octombrie titluri precum The Walking Dead (sezonul 11 şi ultimul), serialul The Good Doctor (4 sezoane) sau drama Candy, cu Jessica Biel. Detalii despre noutăţile lunii octombrie pe Disney+, pe PaginadeSeriale.ro.

Despre serialul Ursul

Producţia prezintă povestea lui Carmen "Carmy" Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvişuri al familiei sale - The Original Beef of Chicagoland - după un deces sfâşietor în familie. La o lume distanţă de ceea ce era obişnuit ca chef într-unul dintre cele mai bune restaurante din lume, Carmy se vede acum nevoit sa se adapteze realităţii crude ale unui business mic, să facă faţă angajaţilor recalcitranţi şi relaţiilor tensionate din familie, în timp ce se confruntă cu povara sinuciderii fratelui său.

Ursul este o dramă despre mâncare, familie şi nebunia rutinei. În timp ce Carmy luptă pentru a transforma The Original Beef of Chicagoland şi pe sine, el lucrează alături de o echipă de bucătari nesofisticaţi care se dovedesc în cele din urmă a fi familia sa aleasă.

Intrebată de ce a ales să scrie un scenariu despre lumea bucătăriei, Joanna Calo, co-showrunner / producător executiv / scenarista şi regizoare a serialului spune ca a simţit că nu s-a mai făcut un serial care să arate în mod autentic cum se întâmplă lucrurile într-o bucătărie. „Am simţit că există acest spaţiu să spunem poveşti cu care oamenii să rezoneze, atât cei care iubesc mâncarea, cei care iubesc emisiunile culinare, cât şi cei care lucrează în restaurante. Cred că există o mulţime de oameni care se vor identifica în acest serial. Tema unei familii dezbinate este de asemenea una în care multi se vor regasi.”

Trailerul The Bear

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unu unu
    Sisok, R, Expertul..același om:)) Aceleași obsesii cu audientele...Nu te-ai plictisit sa tot faci ID uri? La munca!
  • Expertul Expertul
    Dar vor veni postacii PROsTV si vor spune ca acest serial nu se compara cu Las Fierbinti, care pentru ei este cel mai mare serial din istoria televiziunilor, un serial care promoveaza alcoolismul si violenta la adresa femeilor!

Trimite un comentariu

sus