Skip to main content

A+E Networks, compania care deţine History Channel, are un nou Country Manager pentru România

 
A+E Networks, compania care deţine History Channel, are un nou Country Manager pentru România

Karol Bek, director comercial A+E Networks Polonia şi Europa Centrală şi de Est, va prelua rolul de Country Manager pentru România în cadrul companiei.

Publicitate

Karol Bek s-a alăturat în 2013 echipei A+E Networks, care deţine, printre altele, televiziunea History Channel.

Ce responsabilităţi va avea?

Karol Bek va superviza toate activităţile de distribuţie, vânzări de publicitate, programe şi marketing desfăşurate de echipa A+E Networks în România, cu un accent puternic pe noi afaceri şi dezvoltarea unei prezenţe non-liniare mai puternice pe piaţă pentru History Channel şi Crime+Investigation.

Totodată, acesta va continua să deţină rolul de Senior Commercial Director în biroul regional din Varşovia, gestionând crearea şi implementarea unei strategii comerciale pe termen lung, dezvoltarea brandurilor TV din portofoliul A+E Networks în Europa Centrală, precum şi menţinerea relaţiilor de afaceri cu clienţii afiliaţi din regiune, se mai arată în comunicatul companiei.

Bek va raporta în continuare Izabellei Wiley, SVP, Director General al A+E Networks CEE. 

Echipa din hub-ul A+E Networks din Varşovia gestionează afacerile companiei în 17 ţări din regiune, inclusiv România, Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Serbia.

Karol Bek:

„Anul acesta se împlinesc 14 ani de la inaugurarea feed-ului local History Channel în România.

În prezent, History Channel intră în casele a 9 milioane de telespectatori din România, menţinându-şi poziţia de lider în rândul televiziunilor factuale pentru al 9-lea an consecutiv.

Vedem entuziasmul pe care atât telespectatorii noştri, cât şi partenerii noştri de piaţă îl au pentru brandul şi programele noastre. Ambiţia noastră este să continuăm să spunem poveşti locale pe History Channel şi să lansăm un feed localizat pentru Crime+Investigation, televiziunea noastră axată pe documentare true crime”.

De-a lungul anilor, postul a avut în grilă filme documentare despre viaţa Reginei Maria şi a Regelui Mihai, precum şi o listă de seriale originale printre care Vikingii, Blestemul Insulei Oak, Arme Născute din Foc, Aşii Amanetului şi Pe urmele antichităţilor.

Totodată, televiziunea continuă să ofere show-uri de lung metraj şi documentare factuale precum Inexplicabil cu William Shatner, Mari Evadări cu Morgan Freeman şi  Cele mai mari mistere ale istoriei cu Laurence Fishburne.

Tot în acest an, A+E Networks CEE va avea premiera unei noi producţii locale, care va fi anunţată în septembrie.

A+E Networks EMEA deţine birouri în Londra, Roma, Madrid, Varşovia, München şi Johannesburg.
 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tica Tica
    Haideti cu sintezele lunii august!
  • Cristy Cristy
    așteptat Crime+Investigation la Digi

Trimite un comentariu

sus