Skip to main content

Peter Imre, fostul director Adevărul, a încetat din viaţă

 
Peter Imre, fostul director Adevărul, a încetat din viaţă

Peter Imre, fost director al Adevărul Holding pe vremea lui Dinu Patriciu, a încetat din viaţă vineri seară, 1 iulie, scrie Adevărul.

Publicitate

Peter Imre s-a stins din viaţă după o luptă cu cancerul, notează Adevărul, la o clinică din Bucureşti. Avea 60 de ani.

A fost director al Adevărul Holding începând din 2010, fiind numit de Dinu Patriciu. Patronul Adevărul îl punea director general pe Peter Imre în urma unei neînţelegeri cu managerul de atunci, Răzvan Corneţeanu. Filmul şedinţei de la 1 aprilie 2010.

Absolvent de agronomie, Peter Imre a început ca ajutor de şofer la Hertz Budapesta, unde a ajuns pentru că avea nevoie de bani pentru un tratament la oncologie în Ungaria, în 1985.

“În ’80 trebuia să dau la facultate. Am dat la agronomie pentru că era puţin de învăţat, dar îmi trebuia şi un permis de conducere a tractorului agricol", povestea Peter Imre pentru Kamikaze, în 2010. "Am mers la şcoala auto din Nuşşalău şi am dat acolo examenul, pe un Universal 650 M. La facultate, am fost cel mai bun la mecanizare agricolă. Semănam şi discuiam“, continua el.

O întâmplare a făcut să se angajeze la Marlboro.

Peter Imre, în materialul din Kamikaze, de acum 12 ani:

Imre: „Avusesem o dezamăgire în dragoste şi, neavînd ce altceva să fac, stăteam la birou, în aeroport. Swiss Air venea la 9,20 seara. La ora 9 se închideau toate reprezentanţele firmelor de închirieri auto. La 9,20 a venit un client uimit că mai există cineva acolo. Era un elveţian american care lucra la producătorul ţigărilor Marlboro”.

Elveţianul american l-a angajat ca şofer. Tipul ăsta mi-a zis: «Nu ai vrea să lucrezi zilele astea pentru mine? Trebuie să îmi vină nişte invitaţi. Te duci tu să îi iei de la aeroport?». M-am dus şi am descoperit că trebuia să îl iau chiar pe Gerhard Berger, pilot în echipa Ferrari de Formula 1.”

A fost apoi, timp de trei ani, responsabil pentru Formula 1. Organizam timp de trei zile evenimentul: 300 de oaspeţi, transport de la hoteluri la Hungaroring şi înapoi, apariţiile piloţilor, conferinţele de presă.“ Salariul - 250 de dolari.

În perioada 1988-1993 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing. După această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.  În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

Peter Imre era căsătorit, din 2006, cu fiica lui Teodor Meleşcanu, Marina. 

Citeşte şi: Filmul unei şedinţe furtunoase! Cu urlete, îmbrânceli şi multe demisii. De 1 aprilie. Noaptea în care Răzvan Corneţeanu a ieşit din presa mare

Citeşte şi: Peter Imre, tractorist de frunte în tinereţe. Cariera lui a decolat cu un Swiss Air şi avut drum prin Formula 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin-Ionut Constantinescu Valentin-Ionut Constantinescu
    condoleante/condolences/pesame/beileid/részvét/संवेदना/sanvedana
  • Soby Soby
    Update: Digi 24 tot emite din studioul lor fizic, se lucrează la un studio virtual 4K.

    Vreau să văd imaginile cu studioul virtual 4K de la Digi 24 te rog dacă are cineva.
  • Soby Soby
    De astăzi, Digi 24 are un studio virtual pentru mai multe emisiuni de ale sale.

    Ieri am văzut studioul fizic, iar de astăzi au studio virtual.
  • R R
    Dați audiențele semifinalei Te cunosc de undeva de aseara,a fost lider de audientă.
  • R R
    Dati audientele semifinale Te cunosc de undeva,lider de audienta aseara.
  • R R
    Dati audientele semifinale Te cunosc de undeva,lider de audienta
  • Rompetrol Rompetrol
    Toata lumea il prezinta pe Imre drept director la Adevarul Holding, mare manager de presa. Este cel care a falimentat trustul, lasand pe drumuri sute de oameni si batandu-si joc de multi furnizori. Dinu Patriciu l-a facut om, i-a oferit 50.000 euro/ luna (!!!!), apoi Imre, impreuna cu fiul fostei neveste a lui Patriciu si cu alti trepadusi s-au intors impotriva lui. O simpla cautare pe google va lamureste despre ce fel de personaj era. Dumnezeu sa il ierte!
  • margo margo
    nicio pierdere, doar putina curatenie
  • Meme Meme
    Dumnezeu să-l ierte! R.I.P.
  • Nic Nic
    Sinteza lunara cu audiente in prime time o primim azi?

Trimite un comentariu

sus