Skip to main content

Cântăreaţa Adda denunţă o falsă campanie la suplimente de slăbit în care îi este folosită imaginea: „Eu nu promovez niciunul dintre acele produse”

 
Cântăreaţa Adda denunţă o falsă campanie la suplimente de slăbit în care îi este folosită imaginea: „Eu nu promovez niciunul dintre acele produse”

Artista Adda reacţionează după ce imaginea sa a fost folosită fără acord în campanii la mai multe suplimente pentru slăbit. 

Publicitate

Este vorba despre o serie de anunţuri sponsorizate care circulă pe Facebook şi care anunţă că Adda „a scăpat de 23 de kilograme” cu respectivele suplimente.

Aceleaşi anunţuri spun şi că artista ar fi apelat si la chirurgie bariatrică, care i-a produs pierderi de memorie şi anemie, că ar fi apelat la sute de diete şi că toate au avut efectul opus. Reprezentanţii artistei spun că, mai mult, unele imagini au fost editate astfel încât ea să pară cu mult mai multe kilograme decât are în realitate. 

Adda

„Este foarte grav ce se întâmplă, nu este vorba doar despre defăimare şi încălcarea drepturilor de imagine, este o înşelătorie pentru că oamenii cred şi plătesc bani buni pentru a cumpara acele produse.

Aceste postări sponsorizate fantomă circulă pe Facebook si este prezentată ca fiind povestea mea reală şi editată în aşa fel încât să pară că ar fi postată de o sursă de ştiri oficială din România. Îmi pare rău de ce întâmplă, eu nu promovez niciunul dintre acele produse şi rog oamenii să nu creadă nimic din ce citesc acolo." 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Femeie, exista politie, cna, protectia consumatorului, alte institutii. Fiind gurista, roaga pe cineva sa scrie o plangere
  • Margo Margo
    Prima data aud de artista adda... As cauta pe goggle sa vad macar cine este dar... meh...
  • Ari Ari
    "imaginea s-a"?????

Trimite un comentariu

sus