Skip to main content

Adrian Mutu va avea emisiune la Antena 1. Ce rol are şi când va fi difuzat

 
Adrian Mutu, emisiune la Antena 1. Sursa foto: Antena 1 via Profimedia
Adrian Mutu, emisiune la Antena 1. Sursa foto: Antena 1 via Profimedia

Din teren, în studioul de televiziune. Adrian Mutu, unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naţionalei de fotbal, este invitat să comenteze meciurile în cadrul unei emisiuni TV.

Publicitate

Ce misiune are?

Fostul fotbalist român Adrian Mutu, care s-a făcut remarcat jucând pentru Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina, va comenta meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale şi UEFA Nations League.

Adrian Mutu va fi în studio cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel, în emisiunile “Hai, România! În fiecare zi!”, difuzate înainte şi după partidele naţionalei la Antena 1.

Primele două apariţii vor fi la cele două meciuri transmise de Antena 1 în luna iunie:
- marţi 4 iunie, ora 21.45, Bosnia - România
- sâmbătă 11 iunie, ora 21.45, România - Finlanda, meci-eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.

Adrian Mutu:

"E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naţionale a fost cea mai mare onoare şi o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toţi românii prin acest sport foarte frumos.

Sper că am facut-o cu cinste, sper că v-aţi bucurat! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine la fiecare meci şi sper să fiţi în continuare alături de echipa naţională“

Dan Pavel:

“Este o mare onoare să dezbatem meciurile României alături de un jucător emblematic al serilor de Champions League, ultimul lider al României egal cu o campioană mondială în meci oficial, cu Italia la Euro 2008” 

Dan Pavel a fost 10 ani editor şi comentator sport.ro, editor prezentator al emisiunii Ştiu la Aleph News şi acum prezintă Ştirile Antena Sport alături de Camelia Bălţoi şi Alexandra Tudor. 

Meciurile naţionalei vor fi comentate la Antena 1 de Andrei Rădulescu şi Felix Drăghici cu experienţă de peste 20 de ani în transmisiile Pro TV din Champions League, Europa League si Campionatul European.
 
Antena 1 deţine opţiunea pentru meciurile României în ciclul 2022-2026 şi va transmite în exclusivitate jocurile naţionalei între 2026 si 2028.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Oare cine va fi comentator la meciurile de pe Antena 1?
  • Liderica Liderica
    Asta îți spun era greșită grila

    Nu stii ce scuze sa mai gasesti acum postac ? Ha ha ha ! Pai si acum cam e gresita grila. Ca doar cu Cunoscutii Zero sunt lideri...
  • Mile Mile
    Asta îți spun era greșită grila
  • Biru Biru
    Iată ca acum la antena sunt emisiuni puternice, cele din martie nu , la toamna sigur nu va fi cu America , chefi

    Si lunile trecute Pro a sters pe jos cu Antenuta Zero. Ha ha ha ! Dar si acum. Vad ca Antenuta Zero doar sambata ce o duce bine, in rest...
    Vezi ca vineri si Antenuta Zero si Pro TV au filme. Oare Pro sterge pe jos cu Antenuta ?
  • Mile Mile
    Iată ca acum la antena sunt emisiuni puternice, cele din martie nu , la toamna sigur nu va fi cu America , chefi
  • Pustug Pustug
    De aceia postacii termina pe repede înainte emisiuni , le frica , vineri o sa fie naționala, sunt cocoși numai la filme ha

    Ca Antenuta Zero fricoasa nu ? A terminat Bucatareala foarte repede. Ha ha ha ! Tot de frica a bagat acum emisiunile, ca are Pro TV filme antice.
    Vineri lider la pensionari. Sa nu uiti sa zici asta postac.
  • Biru Biru
    O sa atragă mult de la postaci public

    O sa vina pensionarii, exact. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    De aceia postacii termina pe repede înainte emisiuni , le frica , vineri o sa fie naționala, sunt cocoși numai la filme ha
  • Mile Mile
    O sa atragă mult de la postaci public
  • Comertul Comertul
    Felicitări antena are de toate știri, filme fotbal ,matinal singurii care fac divertisment încă, ha ha ha

    De toate si mereu locul 2. Ha ha ha ! Survivor iar a sters pe jos cu Insula Zero. Parca laudai emisiunea... Are 4 comercial.
  • Homerul Homerul
    Ești supărat ca nu e la postaci ha ha ha

    Sa nu uiti sa ne zici de publicul pensionar postacule. Ca, anii trecuti, cand Pro TV avea fotbal comentai mereu ca sta mai bine la national decat comercial.
    Deci, sa nu uiti sa zici asta postacule. Ha ha ha !
  • geo geo
    4 iunie este sambata, nu marti, dragă Alexandra !
  • Mile Mile
    Felicitări antena are de toate știri, filme fotbal ,matinal singurii care fac divertisment încă, ha ha ha
  • SobySobea SobySobea
    @Mile postac, iară aberezi?

    Văd că Adelin Petrișor nu va mai merge la Digi 24, ci merge înapoi la TVR. Se pare că TVR și-a umplut echipa lor de jurnaliști pentru relansarea TVR Info ce va avea loc în iunie.
  • SobySobea SobySobea
    Off-topic: Văd că pe Aleph News din această săptămână, a început să emită reluări dimineața între orele 6 și 10. La ora 10 încep știrile în direct pe Aleph News.

    În timp ce Adrian Sârbu are conflict cu Digi, Aleph News este pe cale moartă. Aproape jumătate din program (Știu, Marius Tucă Show și Gândurile lui Cristoiu) sunt reluări, în rest știri reluate 24 din 24 de ore.

    Eu cred că Aleph News va avea același soartă cu alte posturi eșuate, de exemplu sunt N24 (decedat în vara lui 2009), Vox News (decedat în septembrie 2010), 10 TV (decedat în octombrie 2011), Giga TV (decedat de două ori: odată în august sau septembrie 2012, odată în iulie 2014), Money.ro TV (decedat în iulie 2013) și acum este încadrată și Aleph News.

    Înainte, Aleph News emitea live de la ora 07:00 dimineață până la ora 01:00 noaptea, acum emite live de la 10:00 dimineața până la 20:00 noaptea, când încep reluările.

    Nu doar Aleph News are program redus. Și Realitatea începea înainte programul live de la ora 06:00 dimineața și se termina de la ora 01:00 noaptea. Acum își începe programul live de la ora 07:00 dimineața și se termină de la ora 01:00 noaptea. B1 TV își începea programul live mereu de la ora 07:00 dimineața, când și când, mai începea și de la ora 08:00 dimineața sau chiar ora 09:00 dimineața. Digi 24 înainte își începea programul live de la ora 07:00 dimineața, acum începe de la 06:00 dimineața și face asta de acum 3 ani.

    Nu știm ce se întâmplă cu posturile de știri din România, doar Aleph News și B1 TV au probleme multe. În rest, sunt în regulă momentan.

Trimite un comentariu

sus