Skip to main content

„Am fost retrasă”. Alexandra Păcuraru, plecare fără voia ei de la Realitatea Plus, televiziunea controlată chiar de tatăl ei

 
„Am fost retrasă”. Alexandra Păcuraru, plecare fără voia ei de la Realitatea Plus, televiziunea controlată chiar de tatăl ei

Situaţie stranie la televiziunea de ştiri Realitatea Plus, controlată de familie omului de afaceri Maricel Păcuraru. Alexandra Păcuraru, fiica omului de afaceri, care avea emisiuni pe post, spune că a fost înlăturată de la televiziunea de ştiri.

Publicitate

Totul a început joi, 14 martie, când pe site-ul televiziunii a apărut un comunicat ce anunţa că realizatoarea TV „ia o pauză, pe o perioadă nedeterminată, de la televiziune, din motive personale”. 

Acelaşi comunicat spune că „Alexandra Păcuraru transmite publicului Realitatea PLUS că este deosebit de recunoscătoare pentru experienţa pe care a acumulat-o alături de o echipă de excepţie şi alături de telespectatorii săi din ţară şi din lumea întreagă.

Totodată, Alexandra Păcuraru asigură telespectatorii că echipa Realitatea PLUS va continua să lupte pentru dreptate şi adevăr, iar informaţiile vor fi transmise publicului larg cu aceeaşi obiectivitate.”

Doar că...Alexandra Păcuraru pare să spună că nu avea cunoştinţă despre aceast „pauză”. 

Într-un clip video făcut pe TikTok, Alexandra Păcuraru spune că „a fost retrasă”

„Este anul marilor schimbări şi al marilor surprize. Surpriză am avut şi eu ieri când am văzut acel comunicat de presă. Da, este adevărat, m-am retras temporar din televiziune, din Realitatea Plus,.Mai exact, am fost retrasă, definitiv, aş spune eu, din Realitatea Plus. Dar asta nu înseamnă că nu există viaţă şi după divorţ şi poate una mult mai bună.

Dumnezeu ne-a învăţat să nu spunem niciodată niciodată, pentru că doar el ştie ce planuri are pentru fiecare dintre noi. Eu rămân aceeaşi Alexandra şi puteţi să fiţi convinşi că în mine aveţi un aliat puternic atunci când vine vorba despre România Suverană.”, a spus Păcuraru într-un clip apărut pe pagina sa de TikTok. 

„Mulţumesc tuturor celor care şi-au făcut griji pentru sănătatea mea, slavă Domnului şi copiii îmi sunt sănătoşi şi pentru mine asta contează cel mai mult, să fim sănătoşi.

În rest, putem face faţă oricărui obstacol, putem să trecem peste orice provocare. Ce nu ne omoară ne întăreşte. Şi credinţa tare să ne fie în Dumnezeu, pentru că Dumnezeu e singurul care nu dezamăgeşte niciodată. Oamenii, da, pot dezamăgi. Dar şi asta este o lecţie, să ne frăgezească sufletul, să fim mai buni şi să lăsăm în urma noastră numai lucruri bune. Eu din punctul ăsta de vedere am inima împăcată, ştiu că am făcut de fiecare dată tot ce a ţinut de mine ca să trăiesc într-o ţară mai bună, mai sănătoasă, mai curată, mai luminată, pentru că nu este ţara mea, este ţara copiilor şi nepoţilor noştri. Inimă bună şi zi binecuvântată”, a mai spus realizatoarea TV. 

Televiziunea Realitatea Plus este operată de PHG Media - Invest în care acţionar este Păcuraru Daniela Madi, soţia lui Maricel Păcuraru. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus