Skip to main content

Amalia Enache e spion în prima ediţie din noul sezon al emisiunii prezentate de Basti Ţopescu. Când se difuzează?

 
Amalia Enache e spion în prima ediţie din noul sezon al emisiunii prezentate de Basti Ţopescu. Când se difuzează?

Vis sau realitate, sezon nou. Sebastian - Basti Ţopescu revine cu episoade noi la TVR 1. Prima invitată care deschide noul sezon este Amalia Enachea, prezentatoare ştirilor de noapte de la Pro TV.

Publicitate

Noul sezon debutează astăzi, 12 aprilie, de la ora 22.30. Emisiunea se difuzează în fiecare vineri la Televiziunea Română.

În fiecare ediţie, Basti Ţopescu invită câte o vedetă pentru a-i îndeplini visurile din copilărie.

Ce vis a avut Amalia în copilărie?

Primul episod din sezonul trei o prezintă pe jurnalista Amalia Enache. Iar visul pe care realizatorul emisiunii i l-a îndeplinit a fost acela de a deveni spion.

Basti Ţopescu a mers cu Amalia Enache la poligon, unde a învăţat cum să acţioneze în cazuri extreme, să facă filaj şi profilare, şi a trecut prin teste de logică şi de cultură generală.

Despre Amalia Enache:

Amalia Enache a lucrat prima dată pentru revista liceului, apoi s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din Timişoara. După absolvire, a lucrat la un post local de televiziune, apoi a fost angajată la Pro TV, unde şi-a dezvoltat cariera.

Sebastian Ţopescu este fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian şi a lui Christel Ungar Ţopescu, membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice.

 Reality show-ul Vis sau realitate se vede din martie 2023 la TVR 1.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus