Skip to main content

Ana Morodan revine la Antena Stars: "Am aflat nume de substanţe pe care ‘le-am consumat’ de nici nu ştiam că există"

 
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Ana Morodan revine la TV. Influencerul îşi reia emisiunea REAlă by Ana Morodan, difuzată la postul Antena Stars. Emisiunea REAlă by Ana Morodan revine cu un nou sezon începând de sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21.00, conform tvmania.ro.

Publicitate

Emisiunea prezentată de influenceriţă a fost întreruptă în luna martie după ce a fost reţinută de poliţie pentru 24 de ore deoarece nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a fost depistată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive. Ea a afirmat ulterior că nu a consumat droguri, dar că luase somnifere. 

În urmă cu câteva zile Ana Mordan a publicat un mesaj pe Instagram:

"S-au scris multe. Am aflat nume de substanţe pe care ‘le-am consumat’ de nici nu ştiam că există. Adevărul… Pe fapte. Pe analize. Îl aflaţi in iulie, în @realabyanamorodan."

Ea a declarat în luna mai, pentru fanatik.ro, că nu a plecat niciodată de la Antena Stars şi că a fost vorba doar de o pauză:

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă. 

Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine.”

Citeşte şi: Ana Morodan revine pe TV. Emisiunea fusese întreruptă de Antena Stars după ce influenceriţa a avut probleme cu legea

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus