Skip to main content

Ploaie de acuzaţii aduse lui Piedone "sub acoperire" la Realitatea, la Anca Alexandrescu. Totul "anonim", fără poziţia "inculpatului"

 
Ploaie de acuzaţii aduse lui Piedone "sub acoperire" la Realitatea, la Anca Alexandrescu. Totul "anonim", fără poziţia "inculpatului"

DERAPAJ. Val de acuzaţii pe Realitatea la adresa lui Cristian Popescu Piedone, candidat la primăria generală, şi a fiului său, Vlad Popescu Piedone, candidat la primăria sectorului 5. Totul, fără a da şansa vreunuia dintre cei acuzaţi să se apere. În emisiune nu s-a făcut vreo menţiune că s-a cerut vreun punct de vedere. Acuzaţiile nu au fost asumate ci au fost făcute "anonim".

Publicitate

În emisiune, Anca Alexandrescu a intervievat un bărbat a cărui figură nu a fost pezentată, şi cu vocea distorsionată, care s-a prezentat ca făcând parte, în anul 2019, din echipa de campanie a PPUSL, din care face parte Piedone.

S-au adus acuzaţii la adresa lui ambilor candidaţi, că deconturile pentru cazarea şi transportul prin ţară ajungeau de fapt în buzunarul lui Popescu Piedone şi că ar fi consumat alcool în cantităţi mari până era „dus pe braţe”.

Despre Piedone Junior a spus că el şi anturajul său fumau marijuana. 

Din emisiune a lipsit vreun punct de vedere din partea celor despre care vorbea "anonimul".

Ce s-a spus, printre altele în emisiune:

„Domnul Piedone are acest stil de a fi necinstit cu toată lumea. Încearcă să învrăjbească pe fiecare cu fiecare. Era la ordinea zilei păcăleala pe care o oferea domnului profesor Voiculescu. În campaniile pe care le făceam în teritoriu, partidul, cum este şi normal, deconta cheltuielile de deplasare, cheltuielile de cazare, iar toţi banii erau luaţi numerar de către domnul Piedone senior şi doar din tot ce am văzut, şi pot să spun că am văzut, acei bani rămâneau în buzunarul dumnealui.

Cheltuielile erau plătite de către noi cei care făceam parte din caravanele respective. Noi plăteam şi în plus mai plăteau diverse persoane cărora li se promiteau diverse avantaje.”

„Se consuma alcool. Şi aici vorbesc despre domnul Piedone Senior pentru că l-am văzut de nenumărate ori dus pe braţe în cameră pentru că a băut aşa de mult că nici nevoile fiziologice nu mai puteau să aştepte până la toaletă.”

„Fumatul de marijuana se întâmpla frecvent. În legătură cu alte tipuri de droguri nu aş putea să vă spun, dar după comportament şi după desele drumuri pe care le făceau în alte încăperi sau grupuri sanitare şi ieşeau de acolo plini de energie, aş putea să mă gândesc, dar nu pot să afirm cu tărie, că mai consumau şi altceva.”

Despre Piedone senior: „Este un om bolnav. Este un om atât de mic şi cu visuri atât de mari.”

„Să nu facă greşeala de a-l alege. Nu au idee ce monstru aleg. Din punct de vedere al caracterului, da, este un monstru.”

„Vlad este o marionetă tot a seniorului, a lui Piedone. Dvs credeţi că Vlăduţ, dacă o să câştige, o să conducă primăria aia? (...) Tot Piedone vrea să conducă primăria. Probabil pentru promisiunile p ecare le-a făcut în timp. Rog pe toţi să se gândească foarte bine ce votează. Votează un mincinos, votează un alcoolic.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus