Skip to main content

FOTO. Anca Sigartău în serialul Lia, de la Antena 1, cu un nou look

 
FOTO. Anca Sigartău în serialul Lia, de la Antena 1, cu un nou look

Actriţa de teatru şi film, Anca Sigartău, se alătură distribuţiei Lia. Anca a mai jucat şi în serialul Adela, care a pus-o în scenă pe Nuţa Achim, tot de la Antena 1.

Publicitate

În Lia, Anca Sigartău va interpreta personajul El Capitan şi va relaţiona îndeaproape cu fiul său, Mike (Toto Dumitrescu), dar şi cu Petru Vornicu (Ştefan Floroaica), pe care l-a cunoscut la service-ul unde acesta a lucrat în trecut.

Serialul Lia este produs de Ruxandra Ion şi este programat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1, şi în reluare sâmbăta de la 09.00.

Ce spune Anca Sigartău despre personaj?

"La o maşină de curse există nişte parametri care trebuie analizaţi: agresivitatea motorului, comportamentul în viraje, frânarea, direcţia, acceleraţia maximă.Personajul meu, care ştie tot ce se poate sti despre maşinile de curse şi încă ceva în plus are tot ceea ce îi trebuie pentru a-şi depăşi toţi adversarii.

Este agresivă cu cei care îi pun viaţa în pericol băiatului ei, îşi tine mereu direcţia corectă, alegând perfecta balansare între bine şi rău, ştie să iasă din încurcătura atunci când e încolţită, e deplin conştientă de valoarea ei şi nu pleacă capul în faţa nimănui, chiar atunci când pare că nu are cum să câştige şi când mafia îi este adversar.

Nu degeaba i se spune El Capitan… dacă mai adăugăm că este pasionată de filosofie şi ezoterism si evident ascultă rock, că are un căţel pe care îl cheamă Sena (în amintirea marelui pilot de Formula 1) şi care o urmează pretutindeni şi că îşi conduce în film propria motocicletă, avem ingredientele unui personaj memorabil, nu-i asa?"

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus