Skip to main content

Noi angajări la TVR. Marinela Mititelu, ex Realitatea, printre nume

 
Sursa foto: G4Media
Sursa foto: G4Media

Televiziunea publică a scos la concurs mai multe posturi de jurnalist.  Pe poziţia de jurnalist senior a fost admisă şi Marinela Mititelu, care a lucrat peste 15 ani la Realitatea.

Publicitate

TVR a scos la concurs două posturi vacante de jurnalist senior în cadrul secţiei Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni, Direcţia Ştiri, Producător General. Iar în urma examinării de miercuri, 18 mai, au fost declarate admise jurnalistele Marinela Ghioca-Mititelu şi Liliana Năstase.

Marinela Ghioca-Mititelu a lucrat la Realitatea TV mai bine de 14 ani, din 2005 până în noiembrie 2019 când a plecat ca să coordoneze echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan. Totodată, atunci a fost numită de premierul Ludovic Orban în funcţia de consilier de stat, după cum a relatat Paginademedia.ro la vremea respectivă

După doar câteva luni, s-a întors iar la Realitatea Plus, unde a realizat emisiuni până în primăvara acestui an.

Liliana Năstase a fost senior editor la televiziunea B1 TV şi anterior a făcut parte din echipa Adevărul, de unde a demisionat în 2012, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Au mai câştigat concursul TVR, pentru alte poziţii de jurnalist, următorii:

  • Dan Gheorghe
  • Iulia Stoian
  • Andreea Simona Corneanu
  • Stan Emanuel Neacşu

Totodată, televiziunea publică mai are scoase la concurs şi alte poziţii, printre care:

  • un videojurnalist (examinarea va fi în perioada 6 iunie - 2 iulie 2022) - detalii, aici
  • doi producători TV (examinarea: 30 mai- 24 iunie) - detalii, aici
Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Octav Tenea Octav Tenea
    A adus veninul de la realitatea la TVR? SA I fie rusine si celor care au angajat-o. RUSINE TVR pe bani publici? Nu, sa mearga de unde a venit la politica postului pe care l a servit. Afara!
  • Coca Coca
    Cum au admis-o pe Marinela Mititelu? De buna ce este, ca se *** cand vorbeste cautandu-si cuvintele in fraza??!!
  • SobySobea SobySobea
    @An, eu mă refer când dau la streamul lor online, adică să văd Digi 24 live online, se aude înfundat, dar pe cablu se aude bine. În rest, se vede bine, mai ales în full HD.

    Eu cred că tehnicul de la Realitatea sunt în concediu, iar după ce și-a mutat studiourile, de la 19:00 până la 21:00, unde trebuia să fie Laurențiu Botin cu emisiunea lui 100% Tu Decizi, a apărut un tânăr reporter care a ajuns prezentator la Realitatea Plus (îl chema Călin nu mai știu cum), iar la 20:00 a apărut Prime Time News cu Nicoleta Cone. La Sport a rămas doar un singur prezentator (pe Claudiu Giurgea, mai era o femeie a căruia nume am uitat-o în care tot prezenta știri din sport la Realitatea, dar nu am mai văzut-o de aproape un an), iar la Meteo au rămas doar doi prezentatori, ambii sunt tineri și tot așa am uitat numele la cei doi prezentatori tineri de la Meteo, în rest se dă fără ca și cum se dă la ora 06:56 (înainte să înceapă Plus Matinal).

    Studiourile Etno arată mai modern decât studiourile de la Realitatea Plus, dacă au angajați luați de la Realitatea Plus, e clar. Celelalte platouri sunt folosite pentru emisiunile lor de muzică populară, dar vedem ce se întâmplă cu Etno, deoarece la începutul lunii mai au fost restructurări și au schimbat și grila lor de programe.
  • An An
    La Digi 24 se vede si se aude perfect @Sobby...poate ai tu tv care nu e setat ok....dar la Realitatea e de plans ce a ajuns...grafica/studio/nu mai sunt nici prezentatorii toti...a ajuns Etno sa aibe studio mai frumos ca prima televiziune de stiri din Romania... Poate totusi construiesc mai multe platouri si ce vedem acum e doar o varianta de avarie...
  • e e
    pnl a privatizat televiziunea nationala...toate trompetele anti psd si-au gasit sinecuri la televiziunea banilor publici....faceti diferenta intre tvr si rra,unde conduce psd...ati vazut la radio sa vina gurnalisti de la a3???????
  • SobySobea SobySobea
    @an, zici că emite dintr-o pifniță. În plus, au și sunetul înfundat ca Digi 24.

    Văd că au renunțat și la chroma key unde se foloseau pentru meteo și prezentări deodată cu trecerea la noul sediu, iar generice, reclamele, promourile, mesaje de interes public și teleshopping au rămas în 4:3. Zici că ne aducem aminte de cum a emis B1 TV între martie 2011 și mai 2014, adică B1 TV avea emisiunile, știrile, generice și promourile erau în 16:9, iar reclamele, mesaje de interes public și teleshopping erau în 4:3, sigla postului Realitatea Plus când sunt generice, reclame, promourile, mesaje de interes public și teleshopping nu se schimbă din 16:9 în 4:3, rămâne 16:9, iar la B1 TV când erau reclame, mesaje de interes public și teleshopping, B1 TV își schimba sigla din 16:9 în 4:3. Văd că Realitatea Plus nu respectă safe area la televizoare, iar B1 TV a respectat safe area la televizoare.
  • Culcer Culcer
    Hopaaa, apare concurenta pentru fetele grase si batrane, Roxana Zamfirescu si Ramona Avramescu. Poate gasiti si un baiat destept care sa nu faca doar promptere ca Radu Andrei Tudor, lefegiu de 130 milioane lunar. Raducu + Livia Serban Iancu = jumatate din salariul lui Ionut Cristache.
  • eileen marga eileen marga
    Marinela Mititelu. Încă un cadru tânăr de perspectivă.
  • an an
    In sfarsit trece HD Romania Tv... Realitatea, insa, si-a pierdut tot farmecul in noile studiouri... Se vede neclar, culori obositoare, grafica nu e ok... Nu mai sunt mai deloc ecrane....
  • Villy Villy
    Se tureaza motoarele pentru TVR Info. CULTURALUL se lasă așteptat.
    PS Au apărut informații cum s-ar muta Măruță pe Acasă iar Puterea Dragostei pe Pro TV. Nu se pune aceasta problema. Vor rămâne asa cum s-a stabilit. Se lucrează și pentru Lets make a deal.
  • Rechinu Rechinu
    Era o moderatoare OK, nu mai fiți așa răutăcioși, nu contează că Realitatea e o porcărie de post.
  • SobySobea SobySobea
    @abc+, de unde ai luat poza?

    Se zvonește că vor avea și studiouri HD. Studiourile HD al postului România TV este posibil să fie la Iride (de unde emite Antena 3) din câte știu eu.
  • Junghiu Junghiu
    baietii si fetele lui Vali. plus toate neamurile. Hai ca se deschide Tvr Nimfo si e loc pt toata lumea. adica sefi ca tot *** o sa lucreze pana crapa pe salariul mediu. Momentan sunt doi producatori la un reporter, in curand vor fi trei. bineeee, Turturicaaa!
  • SobySobea SobySobea
    Să înțelegem că Marinela Mititelu a părăsit Realitatea Plus după ce și-a schimbat clădirea?
  • abc+ abc+
    Romania Tv se pregateste de emisia HD si schimbarea graficii
    https://i.ibb.co/PWLhqsX/Romania-TV-ecran.jpg

Trimite un comentariu

sus