Skip to main content

ANIVERSARE. PRO FM a împlinit 31 de ani de la lansare

 
ANIVERSARE. PRO FM a împlinit 31 de ani de la lansare

ANIVERSARE. Postul de radio PRO FM a împlinit 31 de ani de la prima emisie. Staţia de radio a intrat pentru prima dată în emisie pe 15 aprilie 1993, ca parte a trustului Pro deţinut atunci de Adrian Sârbu. Postul de radio este deţinut în prezent de Grupul Digi.

Publicitate

Printre programele care se regăsesc în grila Pro FM se numără matinalele WTFun cu Drăcea şi Bogdan, de luni până vineri, şi PRO FM Breakfast Weekend cu Mircea Ivan, Open Road cu Miruna (luni-vineri, de la 16.00), Seara după 7 cu Fere.

Istoria staţiei:
 

PRO FM  a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile PROFM erau Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu şi Vali Bărbulescu.
 
Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunţe la operaţiunile care nu aveau legatură cu televiziunea şi a vândut Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM grupului Digi.
 
VIDEO. Lansarea Pro Fm în 1993

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus