Skip to main content

Program de 1 Decembrie la Antena 1. Ediţii speciale Super Neatza, iUmor şi Chefi la cuţite şi reportaje la Observator

 
Program de 1 Decembrie la Antena 1. Ediţii speciale Super Neatza, iUmor şi Chefi la cuţite şi reportaje la Observator

1 Decembrie la Antena 1. O săptămână de programe speciale la Antena 1 dedicate Zilei Naţionale a României. Postul a pregătit ediţii speciale din emisiunile Super Neatza, Preţul cel bun, IUmor, Stand-Up Revolution şi reportaje din cadrul Observatorului.

Publicitate

Ce a pregătit postul pentru 1 Decembrie?

Până pe 1 Decembrie, postul va da şi alte câteva ediţii speciale. De exemplu, Râzi cu Roast (marţi, 29 noiembrie, de ziua Antenei 1) - de la ora 16.30 cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la "roast" emisiunile staţiei. Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu şi Alina Puşcaş.

Un alt special este Roast de sărbătoare, miercuri, tot de la 16.30.

1 Decembrie:

  • Dimineaţa începe cu gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani
  • Parada de 1 Decembrie se vede în direct, la Antena 1, de la ora 11.00, în cadrul unei ediţii speciale Observator
  • În toate ediţiile Observator se vor putea urmări reportajele "România mea". Astfel, nume precum Elisabeta Lipă, campioana care pregăteşte campioni, Vlad Miriţă, tenorul care, între spectacole, face agricultură ca pe vremea bunicilor şi Mihaela Noroc, autoarea Atlas of Beauty, fotografa care a călătorit în toată lumea ca să surprindă în imagini frumuseţea feminină în toate formele se vor regăsi reportajele din zi de sărbătoare.
  • Emisiunea Mireasa începe de la 14.00, iar de la 16.30 este comedia România, Râzi cu RoaST cu Şerban Copoţ şi Dan Badea.
  • Seara, de la 20:30 este difuzată finala show-ului culinar Chefi la cuţite

2 decembrie:

  • Vineri, 2 decembrie, de la ora 18:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări o ediţie specială a emisiunii Preţul cel Bun, în care prezentatorii Observator Valentin Butnaru, Andreea Ţopan, Andra Petrescu, Iuliana Pepene, Bogdan Alecsandru şi Camelia Băltoi se vor întrecere în aflarea preţului cel bun, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii.

3 decembrie:

  • De la 20.00 începe transforming show-ul Te cunosc de undeva

4 decembrie:

  • Începând cu ora 20.00 telespectatorii Antena 1 vor alege câştigătorul celui de-al 13-lea sezon iUmor. Mihai Petre li se alătură Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului în marea finală a acestui sezon.

GALERIE FOTO. Antena 1 de 1 Decembrie

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus