Skip to main content

Antena 1 pregăteşte un nou reality cu vedete, filmat în Malta. Power Couple România, cu Dani Oţil prezentator

 
Antena 1 pregăteşte un nou reality cu vedete, filmat în Malta. Power Couple România, cu Dani Oţil prezentator

Antena 1 pune la bătaie un nou reality-show. Power Couple România – La bine şi la greu, noua competiţie filmată în Malta, aduce în 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări. Producţia, cu Dani Oţil în rol de gazdă, va intra în grila Antenei 1 la începutul anului viitor, au anunţat reprezentanţii televiziunii. 

Publicitate

Filmată în Malta, producţia realizată după un format internaţional, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcţionează relaţiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situaţii comice.

Dani Oţil s-a alăturat în calitate de prezentator al show-ului care va fi difuzat de Antena 1 la începutul anului viitor.

„Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe şi am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă şi mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat şi o parte grea a acestei decizii.

Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani şi, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza.

Dar am făcut-o pentru o producţie în care cred şi care simt că mi se potriveşte mănuşă – îmi plac provocările pe care le aduce participanţilor şi am rezistenţa necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist şi 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oţil, la întoarcerea de la filmările pentru Power Couple România, care s-au încheiat de curând.

Dani Oţil:

„Power Couple este un format cum nu s-a mai văzut în România, cu multe elemente noi. Cuplurile sunt puse în situaţii incredibil de diverse - fiecare situaţie e total diferită de cea de ieri, iar dacă ieri ai plâns, azi poţi să râzi în hohote.

Una dintre noutăţi constă şi în abordarea acestor probe: este un show despre cupluri, aşadar, de multe ori comunicarea poate să bată partea fizică.

Nu în ultimul rând, este un concurs de rezistenţă: cuplurile trăiesc într-o casă, într-un cerc care se strânge. Ce faci dacă rămâi alături de două cupluri pe care nu le placi?! Aşadar, e totodată şi un experiment social, iar asta nu s-a mai văzut în România la televizor.”

Competiţia a fost prima oară difuzată în Israel în 2014, de atunci fiind adaptată în 15 ţări.

Despre format:

Cuplurile locuiesc în aceeaşi casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe:

  • cele pentru femei, înaintea cărora bărbaţii hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba,
  • cele pentru bărbaţi, înaintea cărora decizia investiţiei este luată de către jumătăţile feminine ale cuplurilor,
  • şi provocările pentru perechi.

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiţi, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale şi cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toţi banii strânşi până în acel moment.

De cealaltă parte, perechile rămase în competiţie îşi păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Astfel, la finalul show-ului, în funcţie de investiţiile făcute şi parcursul avut la probe, cuplul câştigător, care va fi desemnat primul Power Couple din România, poate obţine premiul cel mare de până la 50.000 de euro.

Cum arată varianta din Africa de Sud a show-ului Power Couple

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus