Skip to main content

DE IERI. B1 TV se vede HD şi la Orange

 
DE IERI. B1 TV se vede HD şi la Orange

Televiunea B1 TV se vede în HD şi în grila Orange TV. A intrat oficial de ieri, 2 noiembrie. 

Publicitate

Astfel, versiunea high-definition o înlocuieşte pe cea SD atât în reţeaua de cablu TV Orange, cât şi în grila de satelit. 

Dupa INES, Orange TV este al doilea operator care retransmite B1 TV în rezolutie HD. Postul TV a fost introdus, de asemenea, în versiunea HD şi în aplicaţia Orange TV Go.

Cea mai mare schimbare de la înfiinţarea postului

B1 TV a trecut la HD în această primăvară, când a schimbat şi studiourile. Este cea mai mare schimbare de la înfiinţarea postului. 

Noile studiouri, care se află fix deasupra celor actuale, în clădirea de pe Calea Victoriei, diferă complet de vechile platouri de la B1 TV. Construcţia lor s-a întins pe o durată de un an (şi din motiv de pandemie) şi a costat în jur de un milion de euro, bani accesaţi printr-o linie de credit.

La vremea respectivă, Paginademedia.ro a fost în noile platouri ale B1 TV şi le-a prezentat într-o serie de materiale video şi galerie foto.


Citeşte şi: Schimbare radicală: B1 TV schimbă studioul şi trece la HD. Cum arată noile platouri. Foto-Video


VIDEO. Cum arată noile studiouri B1 HD

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Leo Am înțeles ce ai scris tu, Digi 24 nu va mai prinde 2022 când se împlinesc 10 ani de emisie pentru atâtea plecări. Poate să aducă jurnaliștii care au rămas fără job (de exemplu, Bogdan Muzgoci sau Oreste Teodorescu care au fost la Realitatea până de curând) pentru a recupera Digi 24 în 2022. Mai bine ar reface Codul lui Oreste cu Oreste ca moderator la Digi 24 și va face multă audiență decât Adevărurile Ascunse pe Antena 3 sau 360 pe B1 TV, iar să refacă din nou emisiunea Imparțial cu Muzgoci ca moderator.
    O să scadă audiența postului Digi 24, din cauza la plecările de la Digi 24. O să se întâmple, stai liniștit.
  • Leo Leo
    Soby, stiu despre ce este vb. Insa tu nu ai inteles ce am scris eu (poate si din obsesia lui Obae pt orice ****** inutila bagata la "cuvinte interzise" ca doar nu am scris cu organe sau conotatii sexuale), insa luand un fapt concret, o oferta de nerefuzat primita de mine de la B1 (2000 lei) la MCR, nu cred ca starneste vreun interes pentru un operator regie de emisie de la digi, unde salariul pe acelasi post/functie nu e cu mult mai mare.

    Eu cred ca daca pleci de undeva nu te duci la mai rau sau la fel de rau, ca nu are logica. Sau poate ia scarbit atat de rau "sfanta treime" sau "triunghiul falimentului" (Prelipceanu+Pandaru+Negrutiu) incat starea de *** pe care o induc acestia, contrazic logica (pe principiu, decat cu nenorocitii astia, mai bine prost platit la B1).

    De aceea nu prea cred in mutarea asta de la Digi la B1.
  • Soby Soby
    @Leo Cred că știrea asta legată de plecările de la Digi 24 la B1 TV se confirmă de mâine, 4 noiembrie 2021. Obae au contactat care din echipa Digi 24 vor pleca la B1 TV, pentru ca B1 TV o să aibă o nouă grilă de programe și trebuie aprobare CNA ca să meargă. Unii nu au contactat cu Obae, deci ei tot pleacă de la B1 TV la Digi 24.
    Același situație a fost și în 2019, când un prezentator și patru reporteri au plecat de la Digi 24 la Observatorul Antenei 1. Acum pleacă prea mulți, B1 TV nu prea are o echipă suficientă ca să meargă.
    Totuși, sperăm ca unii dintre realizatori principali (Tudor Mușat, Silviu Mânăstire sau Tudor Barbu) să fie director de programe la B1 TV ca Mihai Gâdea este directorul de programe al Antenei 3 pentru a face o grilă bună. Părerea mea este că Tudor Mușat să fie director la B1 TV, a fost la Digi 24 până în 2019 și asta înseamnă că mai mulți vor pleca de la Digi 24 la B1 TV.
    Digi 24 este în declin din 2018 pentru că pleacă mulți, scoate multe emisiuni din grilă și au închis stațiile locale.
  • Leo Leo
    I-mi e greu sa cred ca se pleaca de la o petarda ***...la o alta fumigena tv cu salarii de cascadorii rasului! Nici cu salariile mega trustului Diji pisti tăt nu pot sa zic ca nu poate sa-ti fie rusine, la *** tv e si mai rau (de aceea mi-e greu sa cred), dae macar la fumigena tv nu-l mai au oamenii pe nemernicul de Prelipceanu, si pe ce-i mai anti televiziune maimutoi (Pandaru & Negrutiu) care sapa tot in Digi.

    Eu cred ca e un fâs faza asta cu migratu Digi spre B1.

    Obae, daca tot ai lansat platforma asta dedicata noua, oamenilor din 'domeniu' cred ca ar fi normal si frumos sa lansezi un articol si despre salariile din "industrie"! La capitolul asta te pot ajuta eu dar si multi alti oameni de pe site.

    Hai sa aratam *** din domeniu. Hai sa ii facem de cacao pe *** astea, si sa afle toata lumea de nenoriciri fac "capii".

    Sa inteleaga si *** care accepta un contract radio/tv pe 1800 lei ca se devalorizează si NE fac tuturor o defavoare. Eu de 1 an si ceva refuz oferte dupa oferte tocmai pt ca nu mai accept prosteala asta in domeniu. Rau fac toti cei care nu-mi urmeaza exemplul si acepta sa fie tavaliti si terfeliti pe salarii de femei de servici, spalator de vase sau agent de paza.

    ***! Treziti-va!
  • geo geo
    Soby
    Da.
    Mi se pare surprinzatoare această trecere ”în masă” dinspre Digi 24 spre B 1 TV.
  • Soby Soby
    @geo Te referi la oamenii de la Digi 24 plecând la B1 TV?
  • geo geo
    Sa intelegem ca s-a descoperit o sursa de petrol pe Calea Victoriei care le aduce bani f multi managerilor B 1 TV de isi permit sa faca atât de multe ”achiziții” ? Asteptam sa le solicitati un punct de vedere si celor de la B 1 TV .
  • Soby Soby
    @Adi Da. Unul care a plecat de la Digi 24 la B1 TV este Tudor Mușat, care este și el la Europa FM, nu numai la B1 TV.
    Acum o să plece mulți de la Digi 24 la B1 TV.
  • Adi Adi
    De la Digi la B1??? Asa rău e la Digi?
  • Razvan Razvan
    Dati si audientele Asia Express
  • Soby Soby
    Momentan sunt în preaviz, cum am spus eu.
  • Soby Soby
    Din 1 decembrie, o mare parte din angajați (prezentatori, realizatori, reporteri, corespondenți, editori, redactori, cameramani, producători, etc.) de la Digi 24 vor pleca la B1 TV. Încă nu știm cine sunt.

Trimite un comentariu

sus