Skip to main content

Batem palma, episoade noi la Pro TV. Cosmin Seleşi revine astăzi cu un nou sezon

 
Batem palma, episoade noi la Pro TV. Cosmin Seleşi revine astăzi cu un nou sezon

Batem palma, sezon nou. De astăzi începe un nou sezon al emisiunii-concurs Batem palma, în locul producţiei Ce spun românii. 

Publicitate

Show-ul Batem palma este programat de luni până vineri, de la ora 18.00, după ştirile orei 17.00, la Pro TV şi pe platforma Voyo. Totodată, cel de-al treilea sezon aduce o noutate: cutia 25.

Batem Palma tocmai s-a întors cu al treilea sezon. 24 de protagonişti numai unul şi unul. Concurenţi plini de energie, determinaţi să plece acasă cu 100.000 de lei.... sau chiar mai mult”, va spune prezentatorul Cosmin Seleşi.

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Despre concurs:

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Noutăţi în sezonul trei

Acest sezon vine cu o noutate. Dintre cei 24, calculatorul va alege, zi de zi, câte un concurent. Cu fiecare rundă, persoana selectată va trebui să deschidă cutiile colegiilor şi să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascund.

După fiecare rundă, în funcţie de sumele rămase în concurs, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o poate accepta pe loc sau o poate refuza şi merge mai departe în joc. Odată ce va accepta vreo ofertă a Băncii sau va câştiga suma din propria cutie, va avea posibilitatea să aleagă dacă merge mai departe şi să joace una dintre versiunile cutiei 25 – A, B, C, D sau E!

Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat în următoarea zi de către o nouă persoană! De acolo, pentru toţi aceştia, începe emoţia de a fi ales de calculator şi de a se întrece cu intuiţia.  

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus