Skip to main content

Bogdan Stamatoiu, redactor-şef adjunct GSP, grav accident. Maşina a intrat cu viteză într-un stâlp. E în stare critică

 
Bogdan Stamatoiu, redactor-şef adjunct GSP, grav accident. Maşina a intrat cu viteză într-un stâlp. E în stare critică

Bogdan Stamatoiu, redactor-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, a suferit un grav accident de circulaţie şi se află în stare critică.

Publicitate

Maşina pe care o conducea Stamatoiu a intrat cu viteză într-un stâlp de pe marginea drumului.

Potrivit poliţiei, "La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcţia judeţului Călăraşi spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula."

Conducerea Ringier a transmis un mesaj către companie, în legătură cu acest accident.

Mesajul Ringier:

Dragi colegi,

Va scriem pentru a va informa că Bogdan Stamatoiu, redactor sef adjunct la GSP.ro, a fost implicat astăzi într-un grav accident auto.

Bogdan este acum la spital, unde primeşte îngrijiri medicale. Profund afectaţi de cele intamplate, ramanem cu gândurile şi atenţia alături de Bogdan. Suntem în contact cu familia sa, gata să oferim în orice moment suportul nostru deplin. Vom asigura întreg sprijinul ce ne va fi solicitat, respectand spaţiul personal şi dreptul la intimitate.

In egala masura, suntem aici pentru fiecare dintre voi, în cazul în care veţi considera ca va putem fi de folos cu orice e necesar pentru a trece cu bine de aceste momente dificile.
Puteţi apela cu încredere la mine, la Predrag sau la colegele din departamentul de HR.

Ganduri bune,
Dan Puica & Predrag Mihailovic

Reamintim că, astăzi, Cătălin Tolontan a fost concediat de la conducerea editorială a ziarului Libertatea, împreună cu doi redactori-şefi adjunţi.

Cu o zi înainte, Ringier a anunţat noul redactor-şef al Gazetei Sporturilor. Totodată, Dan Udrea, redactor-şef adjunct (la fel ca şi Stamatoiu) a fost concediat de noul redactor-şef.

Cutremur la Libertatea: Cătălin Tolontan, dat afară. La fel două nume de la vârful redacţiei


Nou şef al redacţiei la Gazeta Sporturilor, după plecarea lui Ţepelin şi Tolontan: sârbul trimis de Ringier să restructureze redacţia. Prima decizie: Redactorul-şef adjunct Dan Udrea, dat afară

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus