Skip to main content

Bogdan Strătulă, noul director de programe al Virgin Radio

 
Bogdan Strătulă, noul director de programe al Virgin Radio

Virgin Radio are un nou director de programe. Este vorba de Bogdan Strătulă, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de radio.

Publicitate

Strătulă şi-a început cariera în radio în 1990, ca realizator de programe la Radio UNIFAN, Radio Nova, Radio Vacanţa. Ulterior a venit la PROFM. Acolo a prezentat matinalul „Rondul de dimineaţă” alături de Răzvan Exarhu.

Din 1993 a preluat funcţia de realizator/producător la ProFM, contribuind la ascensiunea postului pe locul 2 în topul radiourilor din Bucureşti. În 1995 a preluat funcţia de director programe şi director executiv la acelaşi post, cu responsabilitate deplină pentru crearea noului format “Star Station Pro FM”.

În 2003 a ales calea antreprenoriatului, prin fondarea propriei companii de distribuţie de produse multimedia  A mai avut rolul de General Manager la MediaPro Music, a mai fost Channel Maneger la Antena 1 şi directorul postului Radio ZU (a preluat funcţia în ianuarie 2009).

"Întoarcerea la radioul FM este ca întoarcerea acasă. Mai simpatic, însă, este că iubesc atât de mult radioul, încât de multe ori nu mai știu care este casa. Așa că de-abia aștept să deschid luni ușa celei de-a doua case, la Virgin Radio Romania, probabil cel mai cool brand de radio ever", a declarat Bogdan Strătulă.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    FIx pe targetul Virgin! Bine, mai! Rupeți tot acum!:))))
  • ama ama
    Are una dintre cele mai frumoase voci masculine de radio din țară. Îl țin minte de la vechiul UniFan al cărui fan eram. Păcat că n-a mai făcut emisie de atâția ani. Succes ! Felicitări !
  • Radio Se7văn Radio Se7văn
    Wuhahahahahhahhahaha … țeparul țeparilor dat afară de Zu și Antene, dat afară de Seven și în general mătrășit de peste tot :))) Go, Virgin!

Trimite un comentariu

sus