Skip to main content

Dogan anunţă oficial lansarea Kanal D2 pentru luna aprilie. O emisiune importantă de pe Kanal D se mută la noul post

 
Dogan anunţă oficial lansarea Kanal D2 pentru luna aprilie. O emisiune importantă de pe Kanal D se mută la noul post

De ziua Kanal D, postul mai anunţă un „pui”. Dogan Media, companie de media care operează Kanal D în România, anunţă oficial transformarea Bucureşti TV în Kanal D2, pentru 2 aprilie, după cum paginademedia.ro a anunţat în premieră încă de ieri. Anunţul a fost făcut astăzi, de 1 martie, când Kanal D a împlinit 16 ani de când s-a lansat pe piaţa din România. 

Publicitate

Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!”, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00.  

Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment  şi informaţie utilă.

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.        

„Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională.

<Bravo, ai stil! >, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.  E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.  

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi.”

Odată cu aniversarea Kanal D, Dogan sărbătoreşte şi cei patru ani de cand Radio Impuls. 

De la preluarea sa, în 2019, audienţa Radio Impuls în Bucureşti a crescut de 5 ori (de la 4. 000 la 27.000 de ascultători), anunţă reprezentanţii postului.

De la 9 licenţe deţinute initial, Radio Impuls s-a extins şi dezvoltat continuu, atât din punct de vedere editorial, cât şi teritorial, numărând în prezent 19 licenţe, în cele mai importante oraşe ale ţării (Bucureşti, Braşov, Timişoara, Constanţa, Cluj, Craiova, Bacău, Tulcea, Râşnov, Sibiu, Aiud, Bistriţa, Târgu Mureş, Botoşani, Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia, Câmpeni).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus