Skip to main content

Adela se mai vede un sezon. Luna aceasta încep noile episoade

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Adela continuă încă un sezon. Antena 1 anunţă debutul sezonului doi al serialului Adela, produs de Ruxandra Ion. 

Publicitate

Noile episoade vor începe de joi, 19 august, de la ora 20:30.

Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:

„Telespectatorii vor afla care este parcursul personajelor lor preferate şi unde le vor duce răsturnările de situaţie, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu (Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregăteşte Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?”, spun cei de la Antena 1.

Din distribuţie fac parte: Mara Oprea, Oana Moşneagu, Alecsandru Dunaev, Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar.

Adela, final de sezon pe locul trei în audienţe

Adela a încheiat primul sezon aşa cum l-a început în ianuarie: pe locurile doi şi trei.

Serialul Ruxandrei Ion se încheia pe 24 iunie şi era urmărit de 1.153.000 la nivel naţional. Producţia Antenei 1 nu performa bine pe naţional şi urban, dar pe comercial a prins locul secund.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Adela, debut pe locul trei. Serialul Ruxandrei Ion, cifre modeste cu primele episoade. Jason Statham pune Pro TV pe primul loc

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Adela a terminat sezonul aşa cum l-a început: pe trei. Cifrele ultimelor episoade ale serialului de pe Antena 1

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Iulliana Iulliana
  Cred ca au pus cu o saptamana mai inainte ca sa se mai unite oameni ca daca mai statea o saptamana........pierdeau audience cu totes emidiunile plictisitoare
 • Mile Mile
  Ca nu suntem postaci nu ha
 • mile = poluare mile = poluare
  @mile, păi cum nu este nimic interesant? Nu ai tu la Antena Splash şi Chefi la cuţite? Acces direct, obositor etc? Vezi ce zici că îţi taie ăştia din salar.
 • Mile Mile
  Bam lasa ca nu nimic interesant pe tv
 • B.A.M B.A.M
  Așa au făcut și cu sezonul doi din "Fructul Oprit", de l-au dat la sfârșitul lui august (2018 parcă) și a ținut până la finalul lui iunie anul viitor (2019 parcă), cu vacanța de iarnă pauză. Înseamnă că Ruxandra Ion are (din nou) prea mult "material" pentru cei de la Antena 1...
  Dar mai puteau amâna cu o săptămână măcar, totuși...
  Vorrba aia, ce conta o săptămână înainte de septembrie, dar două sunt cam prea mult!!!
 • Marian Marian
  Vlad, nu va incepe acum , va da sezonul 3 de luni pana joi de la ora 23 45
 • Lucian Lucian
  Cine vrea sa citeasca articolele intra oricum pe site, asa ca nu vad de ce se tine in continuare sa apara comentariile unora (cam aceiasi de fiecare data, in frunte cu "neobositul" mile). Domnule Obae, sunt convins ca daca veti scoate comentariile, nu numai ca nu vor disparea cititorii, ba chiar se vor aduna mai multi. Nu comentariile dau audienta unui site, ci continutul.
 • Iuli Iuli
  @Mile, Teo și Măruță sunt în best of, nu producții live. Dar ce să știi tu.. du-te repede pe AntenaPlay să te uiți la emisiunile vechi și nu mai comenta degeaba.

  @Paginademedia.ro nu v-ați săturat de aceleași comentarii ale acestui postac? Ar trebui să îl banați minim o lună sau să ștergeți rubrica de comentarii.
 • Mile Mile
  Vlad va fi sub asia care începe tot acum
 • Mile Mile
  Iuli nu zici nimic te teo sub antena
 • RzV RzV
  Incep din august in speranta ca fiind singuri cu ceva in premiera vor urca si ei mai sus in audienta. Dar oricum va fi mult sub Vlad.
 • Iuli Iuli
  Au impresia că dacă încep mai repede vor prinde locul 1.
  O să-i rupă redifuzarile Las Fierbinți și filmele obosite de pe ProTV
 • jk jk
  Si astia se grabesc...Nu stiu de ce nu au asteptat sa se termine luna,dar ma rog,e treaba lor...
 • Mile Mile
  Păi nu zicea postac ca nu va fi alt sezon

Trimite un comentariu

sus