Skip to main content

Câştigătorii finalelor Românii au talent din toate sezoanele. Cântăreţi, dansator, ventriloc, mecanic auto sau croitoreasă

 
Câştigătorii finalelor Românii au talent din toate sezoanele. Cântăreţi, dansator, ventriloc, mecanic auto sau croitoreasă

Lista tuturor câştigătorilor Românii au talent. Majoritatea au fost cântăreţi, dar competiţia de pe Pro TV a fost câştigată şi de un magician, de un mecanic auto, de o croitoreasă şi, aseară, de o fetiţă ventrilocă.

Publicitate

Primul sezon, cel din 2011, i-ar revenit hip-hoper-ului Adrian Ţuţu. În 2014 s-a impus o trupă muzicală din Republica Moldova - Brio Sonores. Peste alţi doi ani, în 2016, a câştigat Laura Bretan cu vocea ei de soprană.

Cristian Gog a fost singurul magician câştigător al Românii au talent - în 2012, la a doua ediţie.

Emil Rengle (dansator), Ana Maria Pantaze (o croitoreasă) şi Radu Palaniţă (mecanic auto) s-au mai numărat şi ei printre învingătorii Românii au talent de-a lungul timpului.

Anul acesta a câştigat o ventrilocă - Ana Maria Mărgean, o fetiţă în vârstă de 11 ani care a primit Golden Buzz de la Andra.

Câştigătorii celor 11 finale 2011-2021

Anul 2011, în primul sezon al show-ului, câştigătorul a fost hip-hoperul Adrian Ţuţu.

Anul 2012, al doilea sezon, marele premiu a mers la magicianul Cristian Gog.

Anul 2013, sezonul trei, l-a avut câştigător pe dresorul de câini Bruno Iacobeţ.

Anul 2014, al patrulea sezon, a mers la Brio Sonores, o trupa de muzică, din Republica Moldova.

Anul 2015, sezonul cinci, show-ul Românii au talent a fost câştigat de Speedcubing, un grup de trei tineri care au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record.

Anul 2016, sezonul şase, a fost anul în care premiul a revenit unei voci. Tânăra Laura Bretan, cu vocea ei de soprană, a cucerit marele premiu de 120.000 de euro.

Anul 2017, sezonul şapte, Lorelai Moşneguţu, fetiţa născută fără mâini şi fără femur la ambele picioare.

Anul 2018, ediţia opt a show-ului a fost câştigată de coregraful Emil Rengle, cu un număr de dans. Rengle fusese anterior coregraf al trupei de dans de la Vocea României, tot de pe Pro TV.

Anul 2019, în sezonul nouă, marele premiu a mers la Cenuşăreasa. Ana Maria Pantaze (38 de ani), o croitoreasă din Bucureşti.

Anul 2020, în sezonul zece, marele premiu a fost câştigat de Radu Palaniţă, un mecanic auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

Anul 2021, în sezonul 11, marele premiu a fost câştigat de Ana Maria Mărgean, o fetiţă ventriloc în vârstă de 11 ani. A primit Golden Buzz de la Andra.

CITEŞTE ŞI: Câştigătorul Românii au talent 2021. Marele premiu merge la ventriloca Ana Maria Mărgean, Golden Buzz-ul dat de Andra

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Pro TV, primul loc cu finala Românii au talent câştigată de Ana Maria Mărgean. Câţi români s-au uitat?

CITEŞTE ŞI: Istoria Finalelor Românii au talent. Care a fost cea mai urmărită?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Sunteti obsedați de talentosi , 11 articole despre nimic , în fiecare an repostati aceeași știri, chiar nu va e sila ha

  Supara adevarul postacule ? Lasa ca e bine ca avem stiri cu Talentele.
  Singura emisiunie cu live si finale LIVE. Antenuta cand ?

  Apropo, de ce nu ceri stiri cu Burlacii ?
 • Voi nu vedeti ce e cel mai observabil lucru???? Părul lui Smiley pare.... neglijat.
  In rest... o emisiune amăgitoare. Hai pa! Unde e michael jackson de românia? Unde?
 • Sunteti obsedați de talentosi , 11 articole despre nimic , în fiecare an repostati aceeași știri, chiar nu va e sila ha

Trimite un comentariu

sus