Skip to main content

Schimbare la Ştirile Kanal D: Sabbagh intră pe jurnalul principal

 
Christian Sabbagh revine la pupitrul ştirilor de la ora 19.00, de luni până vineri. Sursa foto: Kanal D
Christian Sabbagh revine la pupitrul ştirilor de la ora 19.00, de luni până vineri. Sursa foto: Kanal D

Kanal D face încă o rocadă între prezentatori. Christian Sabbagh şi Silvia Ioniţă fac schimb de locuri la jurnalele de ştiri.

Publicitate

De astăzi, 6 iunie, Christian Sabbagh trece la pupitrul principalului jurnalul al zilei de la Kanal D, de luni până vineri, la ora 19.00.

Iar Silvia Ioniţă, cea care era pe acest tronsor orar, se mută în locul lui, la Ştirile de weekend, sâmbata şi duminică, de la 18:00, a anunţat postul de televiziune.

Christian Sabbagh a mai prezentat principalele ştiri ale săptămânii pentru Kanal D, în perioada 2010 - 2015, până când a fost înlocuit de Simona Pătruleasa. Care a fost motivul? A trecut la ştirile de weekend pentru a avea mai mult timp pentru a se ocupa şi de o nouă emisiune, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Această mutare vine la o săptămână după ce alte două prezentatoare au făcut rocada. Este vorba despre Simona Pătruleasa care prezintă, din 23 mai, ştirile dimineţii, de luni până vineri, de la ora 7.00. Iar Cristina Dorobanţu s-a mutat pe weekend, de vineri până duminică, la jurnalul de la ora 12.00.

De asemenea, ştirile prânzului din timpul săptămânii sunt pezentate de Ilinca Obădescu, de luni pana joi, de la ora 12:00.

Christian Sabbagh s-a remarcat ca prezentator si realizator al emisiunii “112 – Politia in actiune”, la Prima TV, în 1999. În echipa de la Kanal D a intrat în 2010, când a trecut la pupitrul principalului jurnal al zilei, în timpul săptămânii. 

Citeşte şi: Simona Pătruleasa preia alt tronson al ştirilor Kanal D. Cine îi ia locul în weekend

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    SABAGGH SA PREZINTE CUM O FACEA LA INCEPUT,SA DEA PRIM PLAN PE EL DUPA.CE SPUNE STIREA SA SA FACA UN COMENTARIU PERSONAL .. ASTA ERA CE DIFERENTIA STIRILE DE LA KANALD DE CELELEALTE PROGRAME FADE DE STIRI...
  • ONe ONe
    @Ha multumesc de link :)
  • Survir Survir
    Exact postacii nu mai suporta umilinte

    Exact cum voi nu ati suportat umilintele cu Bucatareala Zero si Dans Zero. Spulberate de Pro TV si Survivor.
  • SobySobea SobySobea
    @jk, mulțumesc!

    Pe Aleph News nu sunt afișate vedete pe site-ul lor. Nu doar Aleph News nu este afișată vedete pe site-ul lor, nici România TV și Antena 3 nu afișează vedete pe site-urile lor.

    România TV a afișat vedetele lor pe site-ul lor numai când era RTV în 2011, iar Antena 3 nu mai afișează vedetele lor pe site-ul lor de acum 8-9 ani cred.
    Doar la Digi 24, Realitatea Plus și posibil B1 TV este afișat vedetele lor pe site-urile lor.
  • Ha Ha
    Pt cei interesați, avem și videoclip cu momentul de glorie al prezentatoarei :)))))

    https://youtu.be/24AeDdlFM08
  • jk jk
    Update:era Ioana Enache
  • jk jk
    Soby nu stiu sa ti spun,doar daca caut pe site ul lor cine era pe tura la ora aia
  • SobySobea SobySobea
    @ONe, cine era prezentatoarea care a dansat pe manele?
  • ONe ONe
    Pe internet (mai precis Reddit) a circulat de ieri dupa-masa o informatie foarte misto :)La s-aleph praful media tv a aparut,la jurnalul de la 13 niste ipostaze care ne arata ca la Sarbu atmosfera de la servici e pe veselie.Duduia prezentatoare se machia,statea pe telefon,era pe veselie,bineinteles pe vibe cu manele(ne respectam domne).Singura problema e...ca a fost in direct.Si mai zicea lumea c e rau la Sirbu,din contra e minunat sa lucri
  • Mile Mile
    Exact postacii nu mai suporta umilinte
  • Xyz Xyz
    Pe cine sa aduca?
  • A1 A1
    Mai bine ar angaja încă cel puțin un om pe prezentare, pentru că acum vine perioada concediilor și lumea plecaă în vacanțe...nu de alta dar nu îl văd pe Sabbagh sau pe Pătruleasa să ”bage” și în cursul săptămânii, de la ora 19.00. Deși nu cred că le va fi greu să înregistreze știrile...
  • R R
    Dați audientele de sâmbăta a emisiunii Te cunosc de undeva lider detașat ,și a show-ului Stand-up Revolution

Trimite un comentariu

sus