Skip to main content

Cine sunt actorii români care dublează Destăinuiri? Primul serial turcesc dublat începe la Kanal D

 
Cine sunt actorii români care dublează Destăinuiri? Primul serial turcesc dublat începe la Kanal D

Kanal D aduce primul serial turcesc dublat în limba română. Este vorba despre serialul Destăinuiri (titlul original: Kirmizi Oda), care debutează în această seară, de la ora 20.00, în locul producţiei Infidelul.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă, în premieră, cine sunt actorii români care dublează şi interpretează personajele din noua producţie turcească.

Rolul principal - o actriţă din Inimă de ţigan şi La Bloc

Dr. Manolya este rolul principal din Destăinuri. În limba română, personajul din serial este dublat de actriţa Eugenia Şerban.

Cine este Eugenia Şerban?

Născută în 1969, Eugenia Şerban a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, secţia Actorie, în 1997, la clasa lui Ioan Cojar.

În anii 90, a prezentat primul Videomagazin duminical, alături de Cristian Ţopescu, iar apoi a avut colaborări cu Acasă TV, Pro TV şi Prima TV.

A debutat, ca actriţă, în filmul Train de vie (trenul vieţii) producţie regizată de Radu Mihăileanu.

Mai multe seriale TV de pe Acasă TV şi de pe Pro TV au avut-o în distribuţie: Iubire ca-n filme, Inimă de ţigan, La Bloc.

Sursa informaţiilor biografice: Cinemagia.ro

Cine mai dublează în Destăinuri?

Paginademedia.ro vă prezinta lista actorilor români şi rolurile pe care le dublează în Destăinuri:

Irina Ichim (Dr. Piraye)

Gabriela Baciu (Meliha)

Ionuţ Achivoaie (Mehmet)

Ioana Lados (Nesrin)

Adina Stan (Tuna)

Bogdan Ciubuciu (Dr. Deniz)

Claudia Moroşanu (Nur, fiica lui Meliha)

La bătaie cu Românii au talent. Despre ce e vorba în serial?

Serialul Destăinuiri se va intersecta pe acelaşi interval orar cu emisiunea Românii au talent, de la Pro TV.

“Destăinuri”, primul serial turcesc dublat în limba română, are în centru personajul Manolya (interpretată de Binnur Kaya). Ea este terapeutul şef, o femeie puternică şi încrezătoare, respectată de colegi şi de clienţii cabinetului în care lucrează. 

Ce vedem în primul episod?

Personajul Manolya (interpretat de Binnur Kaya), terapeutul care încearcă să-i readucă dorinţa de viaţă lui Meliha, după tentativa de sinucidere.

Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care îi calcă pragul cabinetului să îşi deschidă sufletul şi să vorbească chiar şi despre cele mai traumatizante experienţe şi îngrijorătoare gânduri.

Fiica acesteia, Nur, care a apărut la timp pentru a împiedica acţiunea extremă a mamei sale, se teme să nu o piardă, fiind conştientă că aceasta va încerca din nou gestul teribil.

Meliha, o femeie care a fost marcată întreaga viaţă de traumele trăite în copilărie, este o femeie greu de descifrat, al cărei suflet a rămas prins în trecut, şi nimic nu pare să-i trezească dorinţa de a trăi. 

În distribuţia serialului se regăsesc actori care au mai apărut în producţii turceşti, tot la Kanal D.

Dintre aceştia îi amintim pe Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, ("Mireasă din Istanbul"), Celil Nalcakan ("Totul pentru familia mea") şi, de asemenea, Erkan Petekkaya ("Furtună pe Bosfor" şi "Tradarea").

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus