Skip to main content

Comediantul Claudiu Teohari - Teo va fi prezentatorul Galei Premiilor Gopo 2024

 
Claudiu Teohari / foto:catine.ro
Claudiu Teohari / foto:catine.ro

Comediantul Claudiu Teohari - Teo va fi prezentatorul Galei Premiilor Gopo, evenimentul în cadrul căruia vor fi recompensate performanţele cinematografiei autohtone din ultimul an, notează premiilegopo.ro.

Publicitate

Evenimentul va avea loc pe 29 aprilie la Teatrul Naţional ,,I. L. Caragiale’’ din Bucureşti. Gala va fi găzduită în premieră de actorul de stand-up comedy, Claudiu Teohari, cunoscut publicului ca Teo. El a făcut parte din juriul emisiunii Stand-up Revolution, difuzată la Antena 1.

Teo a lucrat şi în advertising. A fost copywriter împreuna cu Bogdan Naumovici (director de creaţie la iUmor) la agenţia Leo Burnett.

Gala Premiilor Gopo va fi transmisă în direct, începând cu ora 19:00, pe platforma VoyoTIFF Unlimited şi pe premiilegopo.ro. Cele mai importante momente surprinse în seara galei vor fi difuzate pe 1 mai, de la ora 22:30, pe Pro Cinema.

Libertate (regizat de Tudor Giurgiu) şi Spre nord (semnat de Mihai Mincan), filmele cu cele mai multe nominalizări

Peste 30 de lungmetraje româneşti lansate în cinematografe sau pe platforme de streaming în 2023 s-au regăsit pe lista propusă pentru nominalizările la categoria Cel mai bun film.

Lista nominalizărilor la Premiile Gopo 2024, poate fi văzută AICI.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus