Skip to main content

Fosta „veveriţă” a lui Măruţă, la Clubul de seară Europa FM

 
Fosta „veveriţă” a lui Măruţă, la Clubul de seară Europa FM

Voce nouă la emisiunea Clubul de Seară, de la Europa FM. Este vorba despre Alinia Chinie, care trece de astăzi, 7 februarie, la pupitrul emisiunii. 

Publicitate

Noua gazdă vine în locul lui Toader Păun, care a prezentat timp de mai mulţi ani emisiunea de seară de la Europa FM. Toader Păun, care este, din septembrie 2021, directorul de programe Europa FM, se va ocupa în continuare de programe, de interviurile „Oameni de milioane", dar şi de emisiunea „Misiunea Verde" (alături de Mona Nicolici). 

Alina Chinie: 

„Colaborarea cu Europa FM a apărut după ceea ce eu am numit alţi 7 ani de acasă.  A fost un drum extrem de interesant, din 2015 şi până acum, pentru că am luat-o de la zero, intenţionat. M-am izolat de lume, timp în care am evoluat, am învăţat să fac lucruri noi şi am început să îmi construiesc o altă carieră, separată de cea a veveriţei. Nu o să mint, să spun că a fost uşor. Nici nu ar fi trebuit să fie uşor! Iată-mă, totuşi, la casa mea. Aşa m-am simţit, când m-am asezat la pupitrul Europa FM.

Am muncit mult ca să îmi dau seama cine sunt şi să ajung să fiu conştientă de tot ce pot să fac. Cred că dacă nu găseam aceste răspunsuri, nici nu ajungeam în această familie. Asta mă va ajuta să dau înapoi numai iubire, să fiu eu şi să las munca mea să îi bucure şi pe ceilalţi, fie că e vorba de muzică, radio sau actorie, iar Europa FM  este locul unde simt că pot să fac toate acestea. Întâlnirile noastre, de la 19 la 21, în Clubul de Seară de la Europa FM, vor aduna noi motive de bucurie pe care să le celebrăm pe aceeaşi frecvenţă.”

Alina Chinie a colaborat, timp de 10 ani, cu Pro TV, pentru emisiunile “Dansez pentru Tine” şi “La Măruţă”, cântând alături de colega ei, Mădălina Petre, în trupa RedBlonde.

În  2010 a intrat în lumea dublajelor de desene animate, loc în care a rămas, până în prezent, împrumutându-şi vocea unora dintre cele mai cunoscute printese Disney şi nu numai.

După ce a încheiat colaborarea cu televiziunea, Alina a continuat să dubleze desene, şi-a început propriul proiect muzical, a intrat în lumea creatorilor de conţinut, a jucat în spectacole de teatru şi improvizaţie, dar a cochetat şi cu lumea radioului. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Soby, o să iau.
    De mâine, 9 februarie 2022, vin doar să vizualizez știrile de pe Pagina de media, fără să mai comentez.
  • ABC+ ABC+
    Soby, lasă-ne și ia o pauză definitivă.

















    .
  • Soby Soby
    @geo, o să iau pauză pentru comentarii legate de Digi 24, vin aici doar ca să spun păreri de la diverse posturi ce se întâmplă la ei.
  • Soby Soby
    @ABC+, chiar nu am răbdare să aud știri noi legate de Digi 24.
    Poate fac pauză să mai spun știri legate de Digi 24, vin aici doar ca să spun păreri despre ce se întâmplă la diverse posturi.
  • geo geo
    Soby, chiar ești obositor cu obsesia ta pentru cei de la Digi 24.
    Mai ia și tu o pauză, aproape la fiecare comentariu de la fiecare articol, îi pomenești !
  • ABC+ ABC+
    Soby, mai poți să fii atât de penibil? În orice știre nu ratezi șansa să menționezi Digi24, chiar dacă nu are legătură cu subiectul, penibilule
  • Soby Soby
    @Fanaticul, bine că tu ai acceptat ideea mea. Poate Cristache să realizeze un show de noapte între orele 21 și 24 la Europa FM, iar Chioțea să prezinte o rubrică la una dintre emisiunile Europa FM, cel mai probabil se va numi Dr. Chioțea.

    Și la Digi 24 este nevoie de câte ceva: Aproape toți sunt de umplutură care îi vezi la Digi 24.
  • Fanaticul Fanaticul
    Soby, îți dau dreptate. În afară de Radu Constantinescu si Sorin Niculescu, restul sunt asa de umplutură. Este nevoie de alti moderatori...
  • Soby Soby
    @geo, poate în curând dacă vor veni Cristache și Chioțea la Europa FM, se va strica Europa FM din cauza la ei cu sigur... :-)
  • geo geo
    Cu ce oameni de radio a pornit si a avut, in primii aproape 20 ani, Europa Fm si ce oameni are acum...
  • Soby Soby
    Europa FM începe să mai evolueze cu oameni noi.
    Pe Cristache și Chioțea când vor fi la Europa FM?

Trimite un comentariu

sus