Skip to main content

Cosmin Seleşi a bătut palma pentru un nou show TV. Cu ce televiziune

 
Cosmin Seleşi a bătut palma pentru un nou show TV. Cu ce televiziune

Cosmin Seleşi a bătut palma pentru „Batem palma?” Realizatorul TV, care a colaborat mai bine de un deceniu cu Antena 1, se alătură Pro TV pentru o nouă emisiune. Este vorba despre emisiunea-concurs Batem Palma? pe care Pro TV o are în pregătire. 

Publicitate

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine

Cosmin Seleşi:

„Am tot primit întrebarea - Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial - De acum! Şi vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa Pro TV pe care-i cunosc şi în care am încredere, dar şi mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea şi să mă hrănesc cu părerea lor.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediţie deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenţii câştigă sume mai mici sau mai mari... şi la finalul cărora, vor spune cu siguranţă: Batem Palma!”

Cum se joacă Batem palma?

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Pro TV nu a anunţat o dată de lansare, ci doar că show-ul va fi difuzat în curând. De asemenea, nu a oferit detalii nici despre cine va fi prezentator sau ce slot orar va ocupa.

Formatul, făcut în România de Kanal D şi în Moldova cu Dan Negru

Deal or no Deal a mai fost pe piaţa românească la începuturile postului Kanal D. În 2008, emisiunea se numea "Accepţi sau nu" şi era prezentată de Cove.

O emisiunea cu titlul Batem Palma (făcută după un alt format: Let's make a deal) a fost difuzată de Antena 1, în 2002, cu Dan Negru prezentator.

Dan Negru prezintă însă, de opt ani, şi formatul Deal or no Deal (sub titlul "Da sau nu") pentru piaţa din Moldova, la Prime TV. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sisok Sisok
    Respira,expira,inspira. Repeat.
    Sa nu faci lucsatie la mana de la atâta scris pentru pro tv.

    Pe postacii antenisti nu ii vezi, nu postacule ? Sau tu esti tot antenist si te faci ca nu vezi. Ha ha ha !
  • Soby Soby
    Și încă ceva legat de situația de la Antena 3: Văd că Maria Coman este în continuare la Antena 3, e trimisul special al Antenei 3 în Regatul Unit.

    Oare va fi cazul Mariei Coman un caz asemănător cu cazul Dan Boanță în care el a fost trimis ca corespondent special în SUA pentru Antene în urmă cu 11 ani?
  • Soby Soby
    @ddd, nu doar PRO TV și Antena 1 cu Antena 3, și Digi 24 nu acceptă situațiile astea decât situații foarte speciale.

    Un exemplu este Adrian Cojocaru la Digi 24 în care nu a mai apărut de o lună pe post din cauza la nuntă, cum a spus unul în care a comentat la un articol despre audiențe TV, dar din păcate s-a dezactivat și nu le mai putem vedea, deși el nu a dorit să afle de ce nu mai apare atât de des la Digi 24, a trebuit să spună.

    Din păcate, RCS & RDS nu a publicat un comunicat despre schimbările la Digi 24 dacă Andreea Brașovean sau altă prezentatoare (precum Mihaela Brazdeș sau Andreea Bratu mai sunt potrivite pentru tronsonul unde era Adrian Cojocaru) o va înlocui pe Adrian Cojocaru la Știrile dimineții. A trecut o lună de la ultimul jurnal prezentat de Adrian cojocaru, nicio știre în presă, niciun comunicat lansat de RCS & RDS, nimic.
  • ddd ddd
    sincer merg și eu pe mâna lui Expertul tot ce Sper că nu e grav sau că nu a fost grav și că acum e bine, știu foarte bine că nici Pro nici Antena nu acceptă situațiile astea decât situații foarte speciale cel mai recent exemplu e Magda pălimaru la Pro TV deși nu a dorit să se afle de ce nu mai apare atât de des la PRO a trebuit să spună
  • Cris Cris
    Chiar credeti ca Monica Dascalu e in concediu? Au trecut mai bine de 3 luni de la ultimul jurnal prezentat de ea, nicio stire in presa, nimic...... Macar un comunicat ceva.
  • Bluemoon Bluemoon
    Draga sisok
    Respira,expira,inspira. Repeat.
    Sa nu faci lucsatie la mana de la atâta scris pentru pro tv.
  • Sabina Sabina
    Soby, eu cred că momentan nu vor fi schimbări.
  • Soby Soby
    @Sabina, așteptăm ce va zice PRO TV într-un comunicat dacă va fi schimbări la știrile de la ora 5 sau nu.
  • Sabina Sabina
    Soby, tocmai a spus Expertul că Monica Dascălu este în concediu. Se va întoarce la un moment dat și până atunci știrile de la ora 17.00 vor fi prezentate de Diana Enache, Andreea Martinescu și Lavinia Petrea.
  • Soby Soby
    @Sabina, cine va prezenta știrile de la ora 5 în locul Monicăi Dascălu?

    Este adevărat că vine o prezentatoare de la Aleph News sau nu?
  • Sisoko Sisoko
    Ati ajuns de râs publicati o stire doua pe zi și acelea neinteresante! Vrem audientele de duminica ,luni si marti seara din prime time, de ce nu le dati ,fiindca Antena 1 a sters pe jos cu Sunt celebtu în astea 3 zile, pun pariu ca mâine când Pro tv va fi lider cu Las Fierbinti vei posta audientele! RUSINE!

    Dar audientele de duminica nu le ceri disperatule ? Cand Sunt celebru a sters pe jos cu Umor Sec ?
    Si vezi ca Fierbinti si Visuri a sters pe jos cu Bucatarii Zero. Deci, ce visezi postac ?

    Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:28 – 23:27, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.3 puncte de rating și 28.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 19.0% share. La nivel național, peste 1,2 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.
  • Sisok Sisok
    Eu sunt tare curios de ce ați dezactivat comentariile la articolul cu modificările din grila ProTV.
    @Expertul cam are dreptate, grila lor din această toamnă e "praf de ghicit".

    Si unde ai fost la inceputul anului postacule ? Cand Pro TV rupea tot ? Cu Survivor cand stergea pe jos cu Antenuta Zero cu Bucatarii Zero ?
  • Sisok Sisok
    La ce sezon DEZASTRU are PROsTV, orice rezultat va scoate cu aceasta noua emisiune va fi ridicata in slavi de postacii PROsTV, chiar daca va fi o noua umilinta.
    PROsTV va performa doar cu acelasi obositor serial ”Las Fierbinti” care promoveaza prostia, alcoolismul și violenta la adresa femeilor, dar postacii PROsTV il considera ”cel mai bun serial din istoria televiziunilor” de parca ar fi ”Law & Order”, ”Game of Thrones” sau alte seriale din istoria televiziunilor. Dar asa public, asa postaci. Aaa, si mai performeaza la meciurile de fotbal ale lui FCSB, adica acelasi public. Dar si acolo, cifrele sunt mult mai mici fata de alte sezoane.
    DEZASTRU, numele tau este PROsTV!

    Ce visezi bolovane ? Ce aberezi pe aici ? De Antenuta Zero nimic ? De Adelinara Zero si Umor Sec ce ne zici ? Nu ne zici ca promoveaza prostia, alcoolismul și violenta la adresa femeilor ? Nu zici asta postac ? Hai curaj ? Dar asa public, asa postaci.
  • Sisok Sisok
    Chefii performeaza excelent toamna ha

    Dar sub Visuri. Ha ha ha !

    Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:28 – 23:27, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.3 puncte de rating și 28.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 19.0% share. La nivel național, peste 1,2 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.

    Si la inceputul anului, Survivor a sters pe jos cu Bucatarii Zero. Ai uitat postac ?
  • Sabina Sabina
    Dragoș, a apărut dar pe acest site nu se pot pune link-uri de pe You Tube, de aceea nu am pus videoclipul.

Trimite un comentariu

sus