Skip to main content

VIDEO. Interviu savuros! Foame mare la Survivor! Un fost concurent povesteşte: „Am mancat din gunoi pizza cu furnici”. „Mi-a căzut orez în nisip, l-am spălat şi l-am mâncat...”

 
VIDEO. Interviu savuros! Foame mare la Survivor! Un fost concurent povesteşte: „Am mancat din gunoi pizza cu furnici”. „Mi-a căzut orez în nisip, l-am spălat şi l-am mâncat...”

VIDEO. Cât de dure sunt condiţiile de la Survivor? S-ar mai întoarce acolo? Un fost concurent a povestit cum se descurca cu mâncarea pe vremea când era la emisiunea de la Kanal D. Un interviu savuros!

Publicitate

„Am mâncat din gunoi, pizza cu furnici”, a povestit Ştefan Ciuculescu, fost concurent Survivor, în sezonul 2, difuzat la Kanal D în 2021.

Ştefan Ciuculescu, fost portar la Rapid, a fost invitat la podcastul Sports Toc & Talk, realizat de Ioana Cosma şi Paginademedia, unde şi-a povestit experienţa de la Survivor.

„Mi-a căzut odată un orez pe jos în nisip, dacă nu l-am spălat... ziceam şi Tatăl nostru, şi de deochi şi tot l-am mâncat”, spune el.

Chiar şi aşa, în ciuda acestor condiţii, Ciuculescu a mai spus că Survivor a fost una dintre cele mai interesante experienţe din viaţa lui şi că ar mai concura dacă ar mai avea ocazia.

„Chiar mi-a plăcut experienţa. Şi mâine aş pleca”, a spus fostul fotbalist în studioul Paginademedia.

Ce a raspuns la întrebarea dacă s-a gândit la sex când era concurent la Survivor?

„Ca să spun aşa, în trei luni şi jumătate, nu ne-am trezit doi deodată.”

„Dacă o ai pe una dezbrăcată şi două farfurii de mâncare, crede-mă, că-i dai două picioare ăleia şi te înfigi în farfuriile alea instant.”

Detalii, în continuare:

1. Am căutat prin gunoaie. „Am mâncat pizza cu furnici”

Foamea cerea decizii dure, poveşteşte Ciuculescu.

„Am mâncat din gunoaie cu Culiţă Sterp. Am furat lanterna unui paznic care avea grijă de camp şi toată noaptea am căutat prin tomberoane mâncare.

În stadiul ăla am ajuns... Am mâncat pizza cu furnici. M-am dus la tomberoane împreună cu Culiţă Sterp. Dimineaţa până să răsară soarele mergeam vreo oră prin junglă ca să ajungem la vilele producţiei”, îşi aminteşte el.

VIDEO 1. "Am mâncat pizza cu furnici"

2. Cât de foame îţi este? „Simţi înţepături în capul pieptului”

„Mi-a căzut odată un orez pe jos în nisip, dacă nu l-am spălat... ziceam şi Tatăl nostru, şi de deochi şi tot l-am mâncat...

Alergam pe traseul acela de foame. Cel mai scurt traseu are 50 de metri, filmai 6 ore. Dacă îţi intra apă în gură, ziceai Doamne-ajută! Simţi înţepături în capul pieptului de foame.”

VIDEO 2. Am mâncat orez de pe jos

3. Sex la Survivor? Nici prin gând nu-ţi trece de foame!

Ce a răspuns Cioculescu la întrebarea dacă s-a gândit la sex?

„Ca să spun aşa, Ioana, în trei luni şi jumătate nu ne-am trezit doi deodată. Situaţia te constrânge în acea stare încât nu te gândeşti nici măcar o secundă.

Dacă o ai pe una dezbrăcată şi două farfurii de mâncare, crede-mă, că-i dai două picioare ăleia şi te înfigi în farfuriile alea instant.”

VIDEO 3. Sex la Survivor? Nici gând!

4. Survivor, "o experienţă de viaţă foarte mişto! Şi mâine aşa pleca"

Dincolo de foame, Ştefan Cioculescu a rămas de Survivor cu "o experienţă extraordinară". S-ar mai duce? "Şi mâine aş pleaca", spune acum fostul portar.

Ştefan Cioculescu: „O experienţă de viaţă foarte mişto. Deci, Ioana, oameni buni, nu aveţi cum să înţelegeţi până nu trăiţi sentimentul acesta. Am trăit nişte momente foarte interesante. Chiar mi-a plăcut experienţa. Şi mâine aş pleca.”

VIDEO 4. Şi mâine aş pleca la Survivor

5. Când a ajuns la Survivor, era neplătit cu lunile de Radid

Propunerea a intra în show-ul Survivor a venit într-o perioadă în care era neplătit cu lunile la Rapid. Nici bani de tramvai nu avea.

„Am ajuns la Survivor în situaţia în care am ajuns până în aprilie neplătit de Clubul Rapid. Din septembrie până în aprilie!

Am primit un telefon din partea celor de la Kanal D cu propunere de a pleca la Survivor, şi să mă şi cheme acolo să semnez contractul dacă îmi convine.

Şi eu mă uit în portofel şi îi spun unui coleg, cu care am fost coleg după aceea la Kanal D: băi frăţioare, am 10 lei în portofel, eşti nebun, nu pot să vin, n-am cu ce să vin, zic. Dacă mă prind controlorii e mai mare amenda decât biletul. Nici biletul nu pot să-l cumpăr. Mi-a dat el bani ca să pot să mă duc să plec la Survivor”, a mai povestit Ştefan Cioculescu la podcastul Toc&Talk, o producţie Ioana Cosma şi Paginademedia.ro.

VIDEO 5. Nici bani de bilet nu aveam când am ajuns la Survivor

Transcriere realizată cu soluţia Vatis.Tech.

Vezi integral podcastul Toc&Talk cu Ioana Cosma şi Ştefan Ciuculescu, aici

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus