Skip to main content

Antena 1 anunţă „jumătăţi” din echipele de la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Când va avea premiera

 
Antena 1 anunţă „jumătăţi” din echipele de la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Când va avea premiera

Un nou sezon al show-ului Te cunosc de undeva, cel cu numărul 19, va debuta la Antena 1 în această primăvară. Show-ul va începe pe 1 aprilie şi va fi difuzat tot sâmbăta. 

Publicitate

Postul anunţă momentan doar câte un membru din fiecare echipă, urmând ca cel de-al doilea să fie anunţat ulterior. 

Spre exemplu, CRBL, cel care a câştigat sezonul anterior, intră în show-ul de pe Antena 1 alături de o „voce din online”. Anca Ţurcaşiu, cea de-a doua concurentă a show-ului, va concura alături de „Rebelul cu inima rock”

CRBL:

„M-a provocat faptul că de data asta vom concura în pereche, mi se pare un mare avantaj faptul că nu mai trebuie să cânt eu toată piesa!”, a dezvăluit CRBL, care totodată mai spune: „Încă am emoţii că uit coregrafia sau vreun cuvânt din strofă, urăsc să stau peste patru luni fără barbă sau faptul că trebuie să stau ore în plus la machiaj ca să îmi acopăr tatuajele. Nu mă mai sperie atât de tare travestiul, deşi mi-e foarte frică de penibil, iar tocurile reprezintă şi ele clar o problemă. Acum, şi de-o fi să cad, contează cum mă ridic! Abia aştept să vedeţi şi voi cu cine fac echipă, mai ales că vă spun doar atât - e genul de om care completează nebunia mea şi forma mea de divertisment. Suntem singura echipă cu cerebel şi avem ingrediente suficiente să fim pe podium!”, a mai completat CRBL.

La rândul său, partenerul lui CRBL, cel pe care telespectatorii îl vor cunoaşte în curând, spune: „Am pornit în acest proiect cu gândul de a-mi hrăni copilul interior, vin cu mare plăcere şi drag, cu chef de joc şi joacă şi dorinţa de a ne distra şi a-i distra şi pe cei de acasă. Dacă vor fi şi momente când voi fi serios, vă rog să îmi atrageţi atenţia, să nu se mai întâmple”.

Anca Ţurcaşiu:

„Am fost invitată la Te cunosc de undeva! neştiind ce partener o să am. Întâmplarea face că l-am cunoscut pe Rebelul cu inimă rock chiar în ziua în care ne-am întâlnit cu echipa de producţie, cu doar câteva ore înainte. Am fost foarte surprinsă, desigur, în mod plăcut când ne-am reîntâlnit pentru acest proiect! Pot doar să vă spun că este un bărbat frumos, impunător şi respectuos. Este muncitor, dedicat şi implicat, la fel ca şi mine, parcă am făcut armata amândoi!”, 

La rândul lui, Rebelul cu inimă rock a mărturisit: „Nu prea mi-am pus bariere până acum în viaţa asta şi nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în faţa mulţimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze!”.

FOTO. Primii concurenţi de la Te cunosc de undeva, sezonul 19

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus