Skip to main content

Concurs serialul Clanul. Ce premii sunt puse la bătaie?

 
Sursa foto: Clanul, Facebook
Sursa foto: Clanul, Facebook

Concurs. Clanul -  Sângele frate nu te face, de la Pro TV, aduce un concurs pentru fanii serialului. Ce presupune concursul? Ce premii sunt?

Publicitate

Concursul se desfăşoară în perioada 5 ianuarie - 19 ianuarie 2023, pe platformele Instagram şi Facebook.

Ce trebuie să facă telespectatorii pentru a câştiga unul dintre cele cinci premii? Să scrie mesaje în comentarii despre cum văd ei parcursul personajelor în sezonul al doilea, care va urma curând la Pro TV.

Clanul oferă cinci premii:

Sunt puse la bătaie cinci premii. Marele premiu constă într-o o vizită pe platoul serialului Clanul, ce include un tur al platoului de filmare, cunoaşterea şi interacţiunea cu actorii, şi un hanorac personalizat Clanul. Celelalte patru premii constau într-un hanorac personalizat, iar fiecare participant poate câştiga un singur premiu.  

Castigatorii vor fi anuntati public pe pagina de instagram si facebook a serialului Clanul in data de 19 ianuarie 2023, dupa validarea acestora. Castigatorii vor fi contactati de catre Organizator prin mesaj pe contul de Instagram sau Facebook. Marele premiu va fi inmanat in perioada 20 ianuarie-31 ianuarie 2023, la o data stabilita cu castigatorul premiului.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului sunt AICI

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus