Skip to main content

Revine Conferinţa Globală IAA "Creativity4Better". Matthew Luhn, dr. Seth Dobrin şi John Schoolcraft prezenţi la conferinţă

 
Revine Conferinţa Globală IAA "Creativity4Better". Matthew Luhn, dr. Seth Dobrin şi John Schoolcraft prezenţi la conferinţă

PARTENERIAT. Conferinţa Globală IAA "Creativity4Better" revine din 3 noiembrie, la Opera Naţională Bucureşti. În cadrul conferinţei vor fi prezenţi speakeri de top la nivel mondial, precum şi strategii de advertising şi comunicare, exemple de creativitate şi ultimele ştiri din domeniul sustenabilităţii.

Publicitate

Ce personalităţi vor fi la conferinţă?

  • Matthew Luhn (storyteller cu peste 20 de ani de experienţă în crearea de poveşti şi personaje la Pixar Animation Studios)
  • Dr. Seth Dobrin (CEO Trustwise şi preşedintele Responsible Al Institute)
  • John Schoolcraft (Chief Global Creative Officer la Oatly)

Victor Dobre, Director Executiv IAA România:

"Creativity4Better este evenimentul nostru de referinţă prin care ne dorim, an de an, să inspirăm industria de marcom din România, dar şi să promovăm extern România ca hub global de creativitate.

An de an, lucrăm mai intens să facem conferinţa mai interesantă şi mai reprezentativă pentru comunitatea noastră. Când pleci la un drum cu atâtea provocări, ai nevoie de parteneri de încredere care împărtăşesc aceeaşi viziune."

Roxana Dibă, Managing Director, Golin:

"Creativity4Better a devenit un eveniment emblematic pentru industria locală marcom, o adevărată sursă de inspiraţie pentru oamenii de comunicare, marketing, media, publicitate, branding şi nu numai.

Din ”culise”, vă pot spune că se pregăteşte un conţinut plin de insight-uri, cu subiecte de actualitate şi studii de caz excelente, dar şi cu inovaţii aduse pe scenă de key speakers locali şi internaţionali.

Mă bucur că suntem şi anul acesta partener de comunicare pentru „Creativity4Better” şi că avem ocazia să ne exersăm toate abilităţile de media relations, dar şi de implementare a unor proiecte speciale."

Golin (agenţie de relaţii publice) este partener de comunicare al ediţiei IAA din acest an.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus