Skip to main content

Plecare la Antena Stars. Unul dintre „părinţii” Acces Direct părăseşte televiziunea. Cine îi va lua locul

 
Plecare la Antena Stars. Unul dintre „părinţii” Acces Direct părăseşte televiziunea. Cine îi va lua locul

Schimbare importantă în conducerea televiziunii-tabloid Antena Stars. Cristian Ionescu, care a condus Antena Stars încă de la transformarea sa din Antena 2 şi de al cărui nume este legat de emisiunea Acces Direct, părăseşte compania. 

Publicitate

Angajaţii televiziunii au fost informaţi despre schimbare zilele trecute, printr-un mesaj ce anunţa şi noua conducere. Locul lui Cristian Ionescu este luat începând de astăzi de un alt nume cu vechime în companie, Elena Savu Răchiţeanu. 

„Începând din 23 octombrie, Elena Savu Răchiţeanu va prelua funcţia de Head of Channel Antena Stars, ocupată până în prezent de Cristian Ionescu. Cei mai mulţi o cunoaşteţi deja pe Elena ca realizator al reality-show-ului Mireasa.

Colaborarea ei cu Antena 1, în calitate de producător TV, a început încă din 2002, perioadă în care a coordonat numeroase proiecte de succes ale staţiei. Elena a fost alegerea firească pentru a duce mai departe şi a creşte, împreună cu echipele de producţie ale staţiei, produsul Antena Stars. Totodată, Elena va rămâne şi realizatorul reality-show-ului Mireasa. (...)

Îi mulţumim lui Cristian Ionescu pentru dedicarea cu care a coordonat de-a lungul timpului operaţiuni complexe de media în cadrul companiei şi îi urăm mult succes în continuare”, arată mesajul obţinut de Paginademedia.ro

„Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”

Plecarea luI Cristian Ionescu, după 30 de ani în trustul familiei Voiculescu, a fost semnalată şi de tabloidul cancan.ro, unde Ionescu a dat şi primele declaraţii.

„Pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcţia de director Antena Stars. Am convenit cu managementul companiei să nu comunicăm nimic, până la găsirea unui înlocuitor. Acest lucru s-a întâmplat la sfârşitul acestei săptămâni, iar acum suntem într-un proces de predare-preluare a atribuţiilor, care se va finaliza la sfârşitul acestei luni.

Este o pozitie importantă în companie şi facem lucrurile, până la capăt, cu responsabilitate, aşa cum am făcut totul în cei aproape 30 de ani, de când ocup diverse poziţii în Antena Group. Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”, a declarat, în pentru cancan.ro, Cristian Ionescu.

Carte de vizită Cristian Ionescu, via Cancan.ro:

1992 – intră în presă, reporter secţia Economic – cotidianul “Tineretul Liber”
1994 – vine în Trustul Intact, redactor-şef adjunct – cotidianul “InfoMatinal”
1995 – face trecerea de la presa scrisă, la TV – Antena 1. Iniţial, ca reporter la secţia Economic, apoi jurnalist de investigaţie, şef secţie, editor, producător general Observator 19
2001 – Redactor-şef Observator Antena 1
2002 – 2004 – Redactor-şef Ştiri B1 TV
2004 – 2019 – Director reţeaua de staţii locale Antena 1
Din 2008 – Project Manager “Acces Direct”, pentru Antena 1
Din 2013 – Project Manager “Spynews.ro”
2016 – 2018 – Director General adjunct Antena Group
2013 – 2023 – Director “Antena Stars”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus