Skip to main content

VIDEO. MasterChefii, la ştiri. Cum a relatat Pro TV revenirea chefilor? "Ne-am reîntors acasă" - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

 
foto: Ştefan Banu
foto: Ştefan Banu

Cum a relatat Pro TV ştirea despre revenirea bucătarilor la MasterChef? Jurnalele de la Pro TV au notat întoarcerea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Publicitate

Cum?

Inclusiv cu cadre în care cei trei semnează contractele cu Pro TV, la 10 ani de la plecarea de la postul de televiziune. Dar şi cu imagini de arhivă, cu cei trei jurizând la începuturile emisiunii culinare. Întoarcerea şefilor a fost ştire şi jurnalul de la prânz şi la principala emisiune informativă, Ştirile Pro TV de la ora 19.00. Abordarea (şi burtiera): "Masterchefii se întorc acasă, la Pro TV."

"În urmă cu 12 ani, Pro TV lansa show-ul culinar MasterChef, care, pe lângă concurenţi, avea în prim plan bucătarii: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Aceştia s-au reîntors în bucătăria unde a început totul", notează ştirea.

Declaraţiile chefilor?

Cătălin Scărlătescu: „E ca atunci când te întorci acasă. Dacă la primul sezon am fost spectaculoşi, gândiţi-vă ce o să iasă acum, după 12 ani de experienţă.

Florin Dumitrescu: „A fost emoţionantă intrarea” "Dacă luăm toată energia noastră şi o punem la un loc o să iasă superexploziv".

Sorin Bontea: „Ca prima dragoste care nu se uită niciodată”. "Destul de răuţ eram (n. red. acum 12 ani). M-am transformat. Acum zic eu că sunt şi mai înţelept."

Ştirea de pe Pro TV anunţă şi castingul pentru concurenţii MasterChef în formula cu cei trei juraţi.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au fost juraţii emisiunii de la Pro TV doar în primele trei sezoane (2012-2014).

După 10 ani, timp în care aceştia au fost (printre altele) gazdele emisiunii Chefi la cuţite, de la Antena 1, cei trei chefi s-au reîntors la show-ul unde au devenit cunoscuţi.

Ştirea cu revenirea lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu la cârma show-ului Masterchef, a fost prezentă în jurnalele de la Pro TV, dar şi la emisiunea La Măruţă.

Citeşte şi: MasterChefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc „acasă” la Pro TV

Citeşte şi: O istorie a juraţilor de la MasterChef. Show-ul a avut cinci variante de juriu în 12 ani

VIDEO. Ştirile de la ora 13.00, cu Diana Enache. Pro TV titrează: „Începe MasterChef cu prima echipă”

 

VIDEO. „MasterChefii se întorc acasă la Pro TV”, titrează postul de televiziune La ştirile serii prezentate de Oana Andoni.

 

VIDEO. „Masterchefi, bine aţi revenit la Pro TV”, a fost titlul de pe burtiera emisiunii la Măruţă

FOTO. Imagini de la semnarea contractului

foto: Ştefan Banu

Ce au spus chefii despre revenire?

Cătălin Scărlătescu:

E ca atunci când te întorci acasă”.

Florin Dumitrescu:

 „Ne-am reîntors acasă, a fost emoţionantă intrarea”.

Sorin Bontea:

 „Ca prima dragoste care nu se uită niciodată şi te întorci acasă”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus