Skip to main content

Cupa României se vede pentru încă trei sezoane la Look Sport şi Digi Sport. La fel şi Liga 2

 
Cupa României se vede pentru încă trei sezoane la Look Sport şi Digi Sport. La fel şi Liga 2

Cupa României şi Liga a 2-a se văd şi pentru următoarele trei sezoane la Look Sport şi Digi Sport. EAD.ro, compania care deţine drepturile comerciale şi de televiziune şi pentru Liga 1, anunţă că a semnat cu Federaţia Română de Fotbal pentru drepturile TV ale competiţiilor Liga 2 şi Cupa României.

Publicitate

Înţelegerea e valabilă pentru următorii 3 ani, până în 2024. 

Astfel, meciurile se văd la posturile Look şi Digi Sport.

Următorul sezon din al doilea eşalon al fotbalului românesc adună echipe de tradiţie care au ratat promovarea, precum Farul Constanţa, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Universitatea Cluj, dar şi nou promovata CSA Steaua. Noul sezon de Liga a 2-a e programat să înceapă pe 31 iulie. 

Oficialii EAD.ro anunţă şi primul meci important de vara aceasta: Supercupa României 2021, disputată de U Craiova şi CFR Cluj. Se ţine pe 10 iulie şi se vede pe Look Sport+ şi Digi Sport 1.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariis Mariis
    @florin - Ai LookSport. Canalele TelekomSport se vor inchida datorita faptului ca Orange a cumparat partea fixa a Telekom (fosta Romtelecom).
  • mpn mpn
    A si inca ceva...Orange nu-i competitor in Germania pt Telekom...pt ca Orange nu-i prezent pe piata germana, la fel cum DT nu-i prezent pe piata franceza :)....
  • mpn mpn
    @Intruder: Telekom a mentinut denumirea de Digi pt toate serviciile cumparate de la Digi in Slovacia, inclusiv denumirea canalelor de sport.Era mai simplu sa le redenumeasca, dar au considerat ca Digi Sport Slovacia era/este un brand puternic...N-are treaba concurenta din Romania cu cea din Germania, cum n-are treaba nici cea din Romania cu cea din Slovacia...De vreo 2 luni o mare companie australiana a cumparat CEZ, n-au rebranduit nimic, pt ca CEZ in Romania este o firma puternica ca brand, fata de MIRA de care n-a auzit nimeni de pe la noi...Nu-i exclus ca si Orange sa faca la fel cu Telekom Sport, desi eu personal nu cred, iar la nivel de stire oficiala inca nu s-a luat nici o decizie cu privire la canalele de sport...
  • Intruder Intruder
    @Adi - Nu-ti fa tu griji, daca inghiti toate minciunile auzite sau spuse de sefii tai! Cand serviciile Telekom fix, inclusiv DTH-ul Telekom, vor trece in ograda Orange, sigur francezii vor mentine in grila lor de programe niste canale numite Telekom Sport, dupa competitorul lor german. Crede-ma, asa va fi! Viata e frumoasa, cand te minti de unul singur. Sleep well, guys!
  • Costi Costi
    Cei care spun ca "De ce nu se vedevsi la Telekom Sport?". Sa stiti ca se va vedea pe Look. TS se va inchide curand.
  • Vlad Vlad
    Telekom sport este operat acum de Look toti angajatii au semnat contracte cu ei dupa preluare Orange va inchide Telekom sport
  • Adi Adi
    Telekom mai are încă 3 ani liga I asa ca va rămâne mult și bine pe piata. Nu uitați partea de telefonie mobila de la Telekom nu a fost vandută.
  • SJ SJ
    Telekom dispare. De ce nu se anunta suma platita pe sezon si cate meciuri vor transmite dintr-o etapa?
  • Adi Adi
    Nu va faceți griji, va fi și pe Telekom.
  • jk jk
    Si Liga 1?
  • Mircea Mircea
    Telekom Sport se inchide... partea de servicii fixe e preluata de Orange.
  • geo geo
    Daca nu este mentionat telekom inseamna ca nu este (și) la TelekomSport. Cel puțin deocamdată.
  • florin florin
    pai si la telekom nu?

Trimite un comentariu

sus