Skip to main content

Cine sunt cuplurile noului sezon Insula iubirii de la Antena 1

 
Cine sunt cuplurile noului sezon Insula iubirii de la Antena 1

Cine sunt cuplurile care au spus „Da” noului sezon Insula iubirii, reality-showul de pe Antena 1. 

Publicitate

Cinci noi cupluri au acceptat provocarea de a intra în show-ul Insula iubirii, pentru a-şi testa relaţia. Timp de 21 de zile vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite. Sezonul opt al emisiunii Insula iubirii, găzduită de Radu Vâlcan, va debuta pe 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Din cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri cu poveşti de viaţă spectaculoase, cu relaţii sudate, cu problematici inedite şi cu mize însemnate, anunţă Antena 1.

Citeşte şiCine sunt ispitele masculine ale show-ului. Revin două nume din sezonul trecut

Citeşte şi: Insula iubirii, la Antena 1. Cine sunt ispitele feminine din noul sezon

Iată cuplurile sezonului opt Insula iubirii, anunţate de Antena 1:

Maria (26 de ani), lucrător comercial şi Dani (26 de ani), liber profesionist, aduc pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de 5 ani. Nu suficient ȋnsă ȋncât să ajungă la un numitor comun şi continuă să ȋşi exprime iubirea diferit. Ea spune despre el că e foarte gelos şi răzbunător, dar deopotrivă iubitor şi afectuos, el ȋi reproşează că e prea rece. Miza lor este una simplă şi clară: au lăsat ȋn voia Insulei puterea de a arăta dacă sunt cu adevărat potriviţi unul pentru celălalt. Mai mult, dacă se întorc împreună, spun că vor fi pregătiţi pentru următorii paşi: căsătorie şi copii.

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt singurul cuplu căsătorit în acest sezon Insula Iubirii. Numără deja nouă ani de căsnicie şi zece de relaţie, fiind nedespărţiţi încă de când au participat împreună la sezonul trei al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de unde au ieşit căsătoriţi. Desi el a fost extrem de gelos la ȋnceput, Cristina a reuşit să ȋl schimbe, să ȋl tempereze. Mereu ȋn căutarea profunzimii lucrurilor, Andrei spune că ȋn relaţia lor, el este cel care luptă ca flacăra pasiunii să nu se stingă. Au venit la Insula Iubirii pentru că aveau nevoie să se privească puţin de la distanţă, după 10 ani ȋn care au fost absolut nedespărţiti, şi să afle dacă tentaţia are vreo putere asupra lor, dacă mai este dragoste la mijloc sau i-a luat locul obişnuinţa.

Iustina (26 de ani), agent imobiliar şi Cornel (38 de ani), antreprenor, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an şi 2 luni, trăită la foc intens. Iar testul Insulei se anunţă şi mai intens, întrucât au planuri mari la revenirea în ţară: au nunta deja programată, ba chiar şi rochia de mireasă achiziţionată. Înainte ȋnsă de a face pasul cel mare, spun că au nevoie de adevărul pe care doar Insula poate să îl ofere. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a şi dat motive ca să fie aşa.

Daiana (22 de ani), barman şi Rareş (25 de ani), student, sunt ȋmpreună de 2 ani, aceasta fiind prima relaţie serioasă pe care ea o are. Cei doi văd ȋn testul de fidelitate singurul leac posibil pentru gelozia ei, gelozie alimentată chiar de el. Desi spune că o iubeşţe şi vede un viitor alături de ea, i-a dat motive să creadă altceva, aşa că Daiana vrea să vadă adevărul cu proprii ei ochi.

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere şi Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor şi singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeaşi casă. Ea ȋşi doreşte să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋşi construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus