Skip to main content

Când roboţii fac legea! Dan Negru, postare scoasă de Facebook pentru că a menţionat un nume!

 
Când roboţii fac legea! Dan Negru, postare scoasă de Facebook pentru că a menţionat un nume!

Un nume considerat de Facebook nepotrivit. Doar de un nume a fost nevoie pentru ca postarea lui Dan Negru să fie scoasă de reţeaua socială pentru "încălcarea condiţiilor".

Publicitate

Se întâmplă într-o perioadă în care şi G4media a păţit la fel: două postări au fost considerate nepotrivite de reţeaua socială, care nu a ţinut cont de contextul informaţiilor din text, iar contul a fost blocat.

Detalii, în continuare:

Despre ce era postarea lui Dan Negru? La o zi după ce s-a stins fiica poetului Radu Gyr, Dan Negru a postat un text despre un proiect pe care l-a avut cu mulţi ani în urmă.

"Ţin minte că-n 2012, de 8 martie, am propus un proiect TV (încă mai am oferta) care să le adune împreună pe Mitzura Arghezi, Dorli Blaga şi Simona Gyr, fetele lui Arghezi, Blaga şi Radu Gyr. N-am avut succes cu ideea mea de atunci. N-a vrut-o nimeni. Acu' nu se mai poate face", a scris Dan Negru.

Realizatorul TV a primit un avertisment de la Facebook că postarea "nu a respectat standardele comunităţii noastre".

A primit vreo explicaţie clară?

"Nimic, doar atât, că nu am respectat standardele", a spus Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

Poetul Radu Gyr, la care făcea referire Dan Negru, a fost un apropiat al mişcării legionare, dar textul realizatorului TV vorbea de un proiect de conţinut, nu era o postare care să facă apologia vreunui regim politic.

G4media - pagina blocată

Publicaţia g4media a avut două postări scoase de Facebook. O postare vorbea despre "videochatista Oana Lovin" şi de faptul că ea va avea o emisiune la Metropola TV, postul Consiliului Local Ilfov, condus de Pandele.

A doua postare era despre faptul că steagurile verzi ale organizaţiei extremiste Noua Dreaptă au fost fluturate de Ziua Eroilor la cimitirul din Valea Uzului.

Citeşte şi: Două articole de pe G4Media au fost scoase de pe Facebook. Care este motivul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Primesc frecvent mesaje de la instagram ca incalc regulile comunitatii doar pentru ca imi exprim parerea sincera in discutii despre imigratie, refugiati musulmani, propaganda lgbt sau miscarea blm. Am renuntat sa mai postez, dar nu am renuntat la parerile mele. Si voi vota cu oricine imi sustine parerile. Nu e normal ce se intampla in lumea asta.

Trimite un comentariu

sus