Skip to main content

Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, a devenit creditorul principal la Mediafax Group, compania lui Adrian Sârbu

 
Sursa foto: Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, a cumpărat de la ING Bank creanţa pe care banca o mai avea asupra Mediafax Group, intrând, astfel, pe piaţa media, scrie Profit.ro.

Publicitate

Mediafax Group, companie fondată de Adrian Sârbu, editează mai multe publicaţii, printre care Ziarul Financiar şi Business Magazin.

Pentru preluarea creanţelor, Şucu a înfiinţat o firmă, Mediamex Investment, care, conform datelor prezentate acum public, a semnat convenţia de plată a debitelor, în afara perioadei de reorganizare a Mediafax Group, notează sursa citată.

„Administratorul judiciar a fost notificat cu privire la contractul de cesiune de creanţă intervenit între MediaMex  Investment şi ING Bank, prin care creditorul garantat ING Bank NV a cesionat creanţa sa totală deţinută faţă de societăţile din grup (în cuantum de 11.270.235 EUR, ulterior  amendat prin act adiţional până la un cuantum total  de 11.770.235 EUR) către MediaMex Investment SRL. Administratorul judiciar a fost notificat şi cu privire la semnarea Conventiei de plată a debitelor în afara perioadei de reorganizare dintre Mediafax Group SA – prin administrator special - şi Mediamex Investment SRL în calitate de creditor garantat", scrie în documentul citat de Profit.ro.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bluemoon82 Bluemoon82
    Draga Soby
    Pe bune? La greseala aia de redactare sau tastare ti au cazut ochii?
    Perfectionistul lu' tata!
  • Soby Soby
    E o greșeală în titlu...
    Este „a devenit”, nu „a deveni”!

Trimite un comentariu

sus